5794 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Exicon Finland Oy

Exicon Finland Oy

Olemme tehneet kotisivuja, verkkokauppoja, hakusanamainontaa Googleen ja Facebookkiin sekä hakukoneoptimointia (SEO), jo vuodesta 2009 alkaen.

Y-tunnus: 2351436-2

Kotisivu: www.sundigi.fi


Olemme tehneet kotisivuja, verkkokauppoja, hakusanamainontaa Googleen ja Facebookkiin sekä hakukoneoptimointia (SEO), jo vuodesta 2009 alkaen. Kaikki alkoi oman yrityksen sivujen rakentamisesta 2009 vuonna ja sen jälkeen kouluttautumisesta Google sertifikaattien avulla sertifioiduksi osaajaksi. Olemme tehneet sivustoja Suomeen, Ruotsiin ja Tanskaan. Meiltä löytyy tarvittaessa osaamista kaikilla näillä kielillä. Haluamme varmistaa hinta/laatusuhteen onnistumisen asiakasprojekteissamme. Keskitymme WordPress sivustoihin, sekä verkkokaupassa Finqu ratkaisun päälle rakentamiseen ja PrestaShopin, WooCommercen ja Magenton räätälöityihin ratkaisuihin. Lisäksi tarjoamme ammattimaista, sertifioitua osaamista hakusanamainontaan (Display, Search, Youtube, Remarketing) etenkin Googlessa ja myös Facebookissa. Toimimme Googlen hakusanamainonnassa myös yhteistyössä Google Partners organisaation kanssa. Lisäksi olemme onnistuneet hienosti SEO eli hakukoneoptimoinnissa ja saaneet sivustoja nousemaan todella ylös Googlen orgaanisissa hakutuloksissa, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että asiakas on esimerkiksi ensimmäisellä paikalla orgaanisissa hakutuloksissa ja asiakkaan löytää sivuston helposti ja verraten maksulliseen hakusanamarkkinointiin, kaikki klikkaukset ovat ilmaisia.

Visionamme on tarjota varsinkin pienille ja keskisuurille yrityksille laadukasta osaamista sekä onnistuneita projekteja kohtuulliseen hintaan, koska tiedämme, että hinnat vaihtelevat markkinoilla paljon. Tämän takia olemme luoneet valmiita pakettihinnoitteluita, joita voidaan tarvittaessa muokata asiakasprojektikohtaisesti tarvemäärittelyn mukaisesti.

Pyrimme myös toimittamaan projektit mahdollisimman tehokkaasti, koska tiedämme, että asiakkaalla on yleensä tarve saada projekti mahdollisimman nopeasti valmiiksi. Ja tämän jälkeen voimme auttaa ylläpidossa, jotta dynaamisessa hakukonemaailmassa kaikki sujuu jatkossakin odotusten mukaisesti ja asiakasvirta sivustoille, sekä myynti pysyy vahvana.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.