8178 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

CODES digital media

CODES digital media

Olemme Raaseporissa toimiva digitoimisto, alalla vuodesta 2001. Teemme WordPress -sivuja, -verkkokauppoja ja muita ratkaisuja. Även på svenska!

WordPress PHP MySQL CSS HTML Photoshop Illustrator Indesign

Y-tunnus: 2472837-0

Kotisivu: www.codes.fi


Nerot.fi suosittelee

Hyvin suunnitellut ja hyvännäköiset verkkosivut antavat hyvän ensivaikutelman. Rakennamme sivukokonaisuuden niin, että kävijä helposti löytää sen, mistä hän on kiinnostunut.

Hyvännäköisillä verkkosivuilla ei kuitenkaan tee mitään, jos kukaan ei löydä niitä. Useimmat ihmiset hakevat tietoa Googlen kautta, tämän takia teemme kaikki sivut Google-ystävällisiksi. Näin Google löytää sivunne, ja sen myötä myös kävijät. Googleoptimointi kuuluu myös palveluihimme.

Autamme myös yrityksenne logon suunnittelussa. Tarjoamme myös käyntikortit, esitteet sekä muut mainontatuotteet.

Rakennamme kaikki sivumme WordPress-alustalle. Tarjoamme verkkosivujen ostajille ilmaisen WordPress – peruskoulutuksen, jotta voitte halutessanne itse päivittää verkkosivujanne. Saatte meiltä tietenkin teknistä tukea silloin kun tarvitsette. Voitte myös antaa meidän hoitaa sivujenne päivitykset tarpeittenne mukaisesti.

Tänä päivänä yhä useampi suomalainen asioi verkossa älypuhelimella tai taulutietokoneella. Siksi on tärkeää, että verkkosivut näyttävät ja toimivat hyvin, laitteesta riippumatta. Näin ollen kaikki sivumme tehdään responsiivisiksi, eli ne mukautuvat kävijän laitteen mukaisesti.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.