8051 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Vilkas Group Oy

Vilkas Group Oy

Tehtävämme on tarjota asiakkaillemme parhaat työkalut menestymiseen verkossa. Meidän verkkokauppa-alustaa käyttää jo yli 1300 kauppiasta.

verkkokauppa verkkokauppa-alusta avaimet käteen -verkkokauppa koulutukset integraatiot nettikauppa perusta verkkokauppa verkkokaupan perustaminen

Y-tunnus: 1033996-4

Kotisivu: www.vilkas.fi


Vilkas Group Oy tarjoaa verkkokaupparatkaisun pieneille, sekä isoille yrityksille. Palvelu on suunniteltu yrittäjille, joilla ei ole teknistä osaamista. Verkkokaupan voi perustaa ja ylläpitää itse. Voit valita valmisalustastamme itsellesi sopivimman kauppatyyppin ja testata sitä ilmaiseksi 30 päivää.

Hinnat, jotka pitävät sisällään sovellukset, puhelin- ja sähköpostituen, palvelimet, tietoturvan:
* Starter - 18€ / kk
* Mini - 39€ / kk
* Active - 89€ / kk
* Pro - 199€ / kk
Lisäksi Vilkas Enterprise ratkaisut vaativiin hankkeisiin, jota voidaan räätälöidä täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. - alkaen 349€ / kk.

Vilkas Group järjestää säännöllisesti ilmaisia talkoopäiviä, joihin ovat tervetulleita uusien asiakkaidemme lisäksi kokeiluversion tilanneet sekä kaikki muutkin. Talkoisiin osallistuneet ovat kiitelleet talkoista saamiansa tietoja ja taitoja, joiden avulla verkkokaupan rakentaminen ja ylläpitäminen on helpottunut.

Vilkas Group on perustettu vuonna 1995. Näiden vuosien aikana olemme olleet muuttamassa kaupankäynnin menetelmiä Suomessa lopullisesti. Vilkas Group Oy on tänä päivänä 16 henkilön positiivista tulosta tekevä asiantuntijatiimi. Tiimi koostuu pitkän linjan internetkaupankäynnin asiantuntijoista. Olemme kasvaneet yhdessä asiakkaidemme kanssa ja asiakkainamme onkin nykyisin jo yli 1300 aktiivista verkkokauppiasta.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.