6249 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Tuspe Design

Tuspe Design

Laadukkaat kotisivut yritykselle nopeasti ja sopivalla hinnalla.
100% tyytyväisyystakuu.

Kotisivut Verkkokauppa Web Verkkototeutukset Verkkosivut Sosiaalinen media Domainit Digitaalinen konsultointi Verkkopalvelut Serverit

Y-tunnus: 2745877-5

Kotisivu: https://tuspe.com/


Haluatko yrityksellesi lisää näkyvyyttä Googlen hauissa, enemmän asiakkaita ja tehostaa myyntiä? Kiinnostaako verkkokaupan aloittaminen tai nykyisen päivitys tehokkaampaan ja helpommin kustomoitavaan versioon?

Olipa kyseessä pieni tai suuri projekti, olen valmiina auttamaan parhaan lopputuloksen toteutuksessa. Asiakkaan kaikki tarpeet ja toiveet otetaan huomioon ja toteutan yritykselle kotisivut laadukkaasti ja nopeasti. Uusi sivusto tukee kaikkia yleisimpiä laitteita, joten uusi sivustosi näkyy parhaalla mahdollisella tavalla jokaisessa koossa.

Erikoisosaamisena PHP, HTML5, CSS3, AMP HTML, hakukoneoptimointi ja sosiaalinen media. Perusteet SQL-lauseista ja markkinoinnista. Tuttuja alustoja (CMS) ovat ProcessWire, Drupal ja Wordpress. Suurin osa projekteista toteutetaan ProcessWirellä sen helppouden ja tehokkuuden vuoksi.

Olen kehittänyt oman verkkokauppa-alustan, urheilualustan ja varauskalenterin ratsastustalleille ja heidän asiakkaille. Verkkokauppaan erikoisuutena rajapinnat Lemonsoftiin ja Apixiin sekä maksuvaihtoehtoina Checkout.fi, Bambora ja Paytrail. Uusia ominaisuuksia kehitetään asiakkaiden tarpeiden mukaan ja tarjoan ylläpitoasiakkaille kaikki uudet versiot maksutta.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.