8178 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivut Viikossa / Frontcode Oy

Kotisivut Viikossa / Frontcode Oy

Kotisivutoimisto, joka oikeasti välittää liiketoimiinnastasi! Tehdään hienoja kotisivuja innolla ja lämmöllä, hyvällä fiiliksellä! "Avaimet käteen!"

Kotisivut Verkkokaupat Minimalistiset logot WordPress Responsiiviset sivut Mobiilisivut Logot

Y-tunnus: 2799941-6

Kotisivu: www.kotisivutviikossa.com


Nerot.fi suosittelee

Yhden miehen kotisivusuunnitteluun fokusoitunut yritys, jonka ajatuksena on kustannustehokas ja laadusta tinkimätön toteutus.

Kaikissa kotisivuprojekteissa kiinnitetään huomiota yksityiskohtiin, ja tärkeimpiä seikkoja ovat selkeys, ulkoasu, responsiivisuus ja asiakastyytyväisyys. Todellinen nörttiys ja täydellisyyden jahtaaminen pääseekin sitten valloilleen, kun puhutaan fonteista ja viimeistelevistä yksityiskohdista.

Kotisivuihin onnistuu myös mm. tekijänoikeusvapaiden kuvien etsiminen, fonttien valinta, minimalististen tai tekstipohjaisten logojen suunnittelu, hakukoneoptimointi ja kävijäseuranta. Myös palvelintila onnistuu. Eniten tunnen olevani kotona WordPress-ympäristössä. WordPress tarjoaa loppuasiakkaallekin helposti ylläpidettävän alustan, johon pystyy rakentamaan melkeinpä mitä tahansa.

Asiakkaina ovat olleet mm. agentuurit, eduskuntavaaliehdokkaat, kiinteistöpalveluyritykset, patjavalmistajat ja yksityishenkilöt. Verkostostani löytyy yhteistyökumppaneita myös esim. valokuvaukseen, grafiseen suunnitteluun (logot, käyntikortit, yritysilmeet).

NÄIN ONNISTUTAAN VIIKOSSA
Kotisivujen tekeminen viikossa ei ole läpihuutojuttu, jos ne tehdään kunnolla – se vaatii valmistelua. Pienemmät kotisivupakettimme onnistuvat viikossa, jos sinulla on joko valmis leiska materiaaleineen TAI varsin selkeä tavoite, ulkoasutoivomus sekä materiaalit valmiina.

Kotisivujen toimittaminen viikossa vaatii lisäksi sinulta nopeaa reagointia – kommentit ja muutostoivomukset tarvitaan nopealla tahdilla.

Kotisivut Viikossa tarjoaa paitsi nopean toimituksen, myös selkeän ja edullisen hinnoittelun sekä taatusti laadukkaan sivuston lopputuloksena!

KIELITAITO
Suomi, ruotsi, englanti

REFERENSSIT
www.casalight.fi
www.caravanpalvelu.fi
www.luxuryhelsinki.fi
www.netlet.fi
www.rakennusoutlet.com
www.finntahtipalvelu.fi
www.onedayinhelsinki.com
www.ollihuhtala.com

SÄHKÖPOSTI
robin@frontcode.fi

PUHELINNUMERO
044 3598890


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.