4539 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Frontcode Oy

Frontcode Oy

Kotisivutoimisto, joka oikeasti välittää liiketoimiinnastasi! Tehdään hienoja kotisivuja innolla ja lämmöllä, hyvällä fiiliksellä! "Avaimet käteen!"

Kotisivut Verkkokaupat Minimalistiset logot WordPress Responsiiviset sivut Mobiilisivut Logot

Y-tunnus: 2799941-6

Kotisivu: www.frontcode.fi


Yhden miehen kotisivusuunnitteluun fokusoitunut yritys, jonka ajatuksena on kustannustehokas ja laadusta tinkimätön toteutus.

Kaikissa kotisivuprojekteissa kiinnitetään huomiota yksityiskohtiin, ja tärkeimpiä seikkoja ovat selkeys, ulkoasu, responsiivisuus ja asiakastyytyväisyys. Todellinen nörttiys ja täydellisyyden jahtaaminen pääseekin sitten valloilleen, kun puhutaan fonteista ja viimeistelevistä yksityiskohdista.

Kotisivuihin onnistuu myös mm. tekijänoikeusvapaiden kuvien etsiminen, fonttien valinta, minimalististen tai tekstipohjaisten logojen suunnittelu, hakukoneoptimointi ja kävijäseuranta. Myös palvelintila onnistuu. Eniten tunnen olevani kotona WordPress-ympäristössä. WordPress tarjoaa loppuasiakkaallekin helposti ylläpidettävän alustan, johon pystyy rakentamaan melkeinpä mitä tahansa.

Asiakkaina ovat olleet mm. agentuurit, eduskuntavaaliehdokkaat, kiinteistöpalveluyritykset, patjavalmistajat ja yksityishenkilöt. Verkostostani löytyy yhteistyökumppaneita myös esim. valokuvaukseen, grafiseen suunnitteluun (logot, käyntikortit, yritysilmeet).

KIELITAITO
Suomi, ruotsi, englanti

REFERENSSIT
www.casalight.fi
www.tekstiilipesu.fi
www.netlet.fi
www.flytourxd.com
www.finntahtipalvelu.fi
www.onedayinhelsinki.com
www.ollihuhtala.com

SÄHKÖPOSTI
robin@frontcode.fi

PUHELINNUMERO
044 3598890


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.