3866 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Anni Toivakainen

Anni Toivakainen

Olen digitaalisen markkinoinnin freelancer, ja minulla on vuosien kokemus monipuolisista digitaalisista projekteista.

Wordpress verkkosivut dititaalinen markkinointi Facebook mainonta Sosiaalinen media markkinointisuunnittelu presentaatiot käyttöliittymäsuunnittelu digitaalinen markkinointisuunnittelu sisällöntuotanto

Y-tunnus: Y3814551S

Kotisivu: https://toivakainen.wordpress.com


Olen ollut jo vuodesta 2001 osana digitaalista maailmaa. Tällä hetkellä toimin digitaalisen markkinoinnin freelancerina. Asun Espanjassa ja asiakkaita minulla on sekä Suomessa että täällä lähempänä. Verkkosivuiltani näet CV:n ja referenssejä. Uusimpia referenssejäni verkkosivuista ovat: www.caballospain.com, www.osinkoa.fi, www.avisor.fi, https://homes360.es sekä www.rautalatraining.fi.

Kun teen verkkosivuja mietin, miten käyttäjä eli loppuasiakas löytää tiedon helposti sivuilta. Ja mikä on oikeaa tietoa, mitä hän kaipaa. En vaan tee sivua teknisesti valmiiksi vaan kommunikoin asiakkaan kanssa, jotta saamme yhdessä luotua parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Valttinani on joustavat aikataulut ja visuaalinen silmä. Käytän valmiita wordpress templateja, jotka valitsen niin, että niitä päivittämällä saadaan oman näköinen lopputulos.

Kanssani on helppo toimia.

Löydät minut myös LinkedInistä: https://www.linkedin.com/in/annitoivakainen/


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.