8172 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

R&E-Design

R&E-Design

Kotisivut, logot, käyntikortit ja mainosmateriaalit, tyyli ja toimivuus samassa paketissa!

Kotisivut logon suunnittelu graafinen suunnittelu käyntikortit mainokset verkkokauppa hakukoneoptimointi google adwords SEO wordpress

Y-tunnus: 2485076-3

Kotisivu: www.re-design.fi


Nerot.fi suosittelee

Olemme kahden hengen tehotiimi, edustusalueenamme PK-seutu ja Pirkanmaa. Meiltä saat luotettavasti ja kustannustehokkaasti kotisivut, logot, käyntikortit, mainokset ja muut graafisen suunnittelun palvelut. Olemme erikoistuneet Wordpress kotisivuihin ja WooCommerce verkkokauppoihin.

Toimimme kevytyrittäjinä (laskutus ukko.fi -palvelun kautta). Keskitymme töissämme tyyliin ja toimivuuteen, ottaen huomioon taloudellisuuden ja tavoitettavuuden Kotisivumme ovat responsiivisia joten ne toimivat jouheasti kaikilla päätelaitteilla. Teemme hakukoneoptimoinnit kaikille tekemillemme sivustoille.

Domain

Kotisivuasi varten tarvitset domainin, eli verkkotunnuksen. esim. www.re-design.fi. Vapaan domainin voit tarkistaa esim. sivuiltamme löytyvällä hakukoneella (http://re-design.fi/domain-haku/). Vapaan domainin varaaminen onnistuu domainmyyjältä. Tarvittaessa autamme domainin hankkimisessa.

Kotisivutila

Domainin lisäksi kotisivuja varten tarvitaan kotisivutila. Kotisivutilaa myyvät useat web-hotellit. Tilaa valitessa on tärkeää tutustua ominaisuuksiin ja etenkin mm. paketin:

- levytilaan
- liikennemääriin (usein per kk)
- sähköpostilaatikoiden määrään
- onko tarjolla hallintapaneeli (esim. cPanel)
- ohjelmointikieleen
- tietokantoihin ja niiden määrään (MySQL)
- sovellusten tukeen

Halutessasi autamme kotisivutilan hankkimisessa ja käyttöönotossa. Tarvittaessa saat meiltä myös sivuston ylläpito- ja päivityspalvelun.

Katso lisää meistä ja tutustu tekemiimme töihin kotisivuillamme osoitteessa: www.re-design.fi

Yhteistyöterveisin!

Jani & Toni / R&E-Design


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.