7361 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

KahuArt - www.johannamarika.com

KahuArt - www.johannamarika.com

Markkinoinnin ammattilainen, joka osaa etsiä sinulle parhaat ratkaisut. ArtKahu suunnittelee yritysilmeet, verkkosivut, verkkokaupat ja kouluttaa.

Markkinointi Graafinen suunnittelu Tuotekehitus Projektinhallinta Viestintä Koulutus Markkinointisuunnitelma Budjetointi Sosiaalinen media Verkkokauppa

Y-tunnus:

Kotisivu: www.johannamarika.com


Olen asiakaslähtöisyyttä uskontunnustuksenaan vannova markkinoinnin ammattilainen ja viestinnän moniosaaja. Organisointi, markkinoinnin suunnitelmallinen toteutus, strategiat, tuotekehitys, tiedotus, kouluttaminen, myynti sekä graafinen suunnittelu kuuluvat ammatilliseen repertuaariini. Aktiivisuutta ja sosiaalisia taitoja vaativien harrastusteni ansiosta tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa, enkä pelkää vastuuta. Aikataulutus ja stressinsietokyky ovat välttämätön osa ammattitaitoani, olenhan työllistänyt itseäni freelancerina erilaisissa alan tehtävissä jo vuosia. Nyt koulutan ja teen markkinointitöitä kahdelle yritykselle päätoimisesti. Viimeksi toimin markkinointipäällikkönä vaateketju Meritta Brassa, jossa tein myös mainossisällöt sekä graafiset toteutukset sekä vastasin verkkokaupasta.

Olen ylläpitänyt osaamistani myös kouluttautumalla, viimeksi valmistuin tuotekehittäjän
erikoisammattitutkintoon 2011. Hallitsen kaikki työssäni tarvittavat ohjelmistot Adoben ja Microsoftin tuotteista verkon työkaluihin, puhun sujuvasti englantia ja ruotsikin luonnistuu. Ja kaiken tämän lisäksi olen vieläpä toimelias ja positiivinen lisä porukkaan, lisätietoa voi kysellä vaikkapa referensseiltäni.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.