7971 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

JSP-IT Solutions Oy

JSP-IT Solutions Oy

Suunnittelemme ja toteutamme ohjelmistoja sekä suoritamme tietoteknisen ympäristön asennus- ja käyttöönottotöitä unohtamatta konsultaatiota.

Työpöytäsovellukset Tietokantasovellukset Selainpohjaiset ratkaisut Sulautetut järjestelmät IoT Verkkokaupat Yrityssivut JSP-Tuote Lähi-IT Webhotellit

Y-tunnus: 2721955-5

Kotisivu: www.jsp-it.fi


Olemme ohjelmistoprojekteihin ja tietoteknisiin haasteisiin keskittynyt yritys Etelä-Pohjanmaalta. Tavoitteenamme on toimia kaikissa yhteiskunnallisissa sektoreissa, koska tietotekniikka vaikuttaa nykyään vahvasti kaikkialla. Mielestämme oikeus jokapäiväisestä tietotekniikasta selviämiselle kuuluu kaikille. Ongelmatilanteiden tai mielessäsi olevan projektin suunnittelussa ja toteutuksessa olemme ehdottomasti käytettävissäsi!

Palvelemme mielellämme myös pienyrityksiä, joiden tarpeisiin meillä JSP-IT Solutions Oy:llä kehitetään jatkuvasti uusia tuotteita jokapäiväisten tietoteknisten haasteiden selättämiseksi. Kokemuksemme usealta vuosikymmenelta onkin antanut meille eväät yrityksen olennaisimpien työkalujen löytämiseksi ja tuotteidemme avulla huomaat suorittavasi enemmän itse yritystoimintaa kuin taistelevasi samojen ongelmien kanssa vuodesta toiseen!

Lähi-IT on kehittelemämme konsepti kohti laadukkaampaa IT-palvelukokemusta. Sen avulla kaikki palvelun kohteenamme olevat tahot kokevat olevansa yhdenvertaisia ja saavansa parasta mahdollista palvelua. Lähi-IT on merkki laadusta ja huippuluokan saatavuudesta!


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.