8215 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Sivuhommat Oy

Sivuhommat Oy

Sivuhommat hoitaa ammattitaitoisesti suunnitellut ja toteutetut kotisivut web-hotelli- ja sähköpostipalveluineen. Myös logot, käyntikortit, esitteet.

Kotisivujen suunnittelu Valokuvaus Graafinen suunnittelu

Y-tunnus: 2988684-5

Kotisivu: https://sivuhommat.fi


Nerot.fi suosittelee

SIVUHOMMAT NETISSÄ
Tarjoamme yrityksille, yhteisöille ja yksityisille monipuolisia verkkosivujen suunnittelupalveluja. Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivustot, verkkokaupat ja blogit aina yksilöllisesti ja yhdessä asiakkaan kanssa.
Toteutamme kotisivut responsiivisina, jolloin ulkoasu mukautuu luontevasti eri kokoisille näytöille. Näyttävät ja tyylikkäät kotisivut toimivat halutulla tavalla niin älypuhelimella ja tabletilla kuin kannettavalla tai pöytätietokoneella. Rakennamme sivustot yleensä WordPress-julkaisujärjestelmällä, jolloin asiakas voi helposti itse päivittää sisällön.
Verkkosivustoille tarjoamme suunnittelun ja toteuksen lisäksi myös palvelintilan web-hotellissa, verkkotunnuksen eli domainin sekä sähköpostipalvelut.

SIVUHOMMAT PRINTISSÄ
Meiltä saat myös yrityksesi muut graafisen suunnittelun palvelut kokonaisen yritysilmeen luonnista yksittäisiin projekteihin. Suunnittelemme yhtä innokkaasti ja yksilöllisesti niin logot, käyntikortit ja julisteet kuin esitteet, vuosikertomukset ja asiakaslehdetkin. Alta löydät esimerkkejä töistäni.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.