4932 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Sivuhommat

Sivuhommat

Mediamontulta saat ammattitaitoisesti suunnitellut ja toteutetut kotisivut web-hotelli- ja sähköpostipalveluineen. Myös logot, käyntikortit, esitteet.

Kotisivujen suunnittelu Valokuvaus Graafinen suunnittelu

Y-tunnus: 2365836-6

Kotisivu: https://sivuhommat.fi


Perustin Mediamontun syksyllä 2010 Muoniossa tarjotakseni monipuolisia viestintä-, markkinointi- ja valokuvauspalveluja sekä yrityksille ja yhteisöille että yksityisille ihmisille. Nyt viisi vuotta myöhemmin Mediamontun tukikohta on Helsingin Kalliossa.

SIVUHOMMAT NETISSÄ
Tarjoan yrityksille, yhteisöille ja yksityisille monipuolisia verkkosivujen suunnittelupalveluja. Suunnittelen ja toteutan verkkosivustot, verkkokaupat ja blogit aina yksilöllisesti ja yhdessä asiakkaan kanssa.
Toteutan kotisivut responsiivisina, jolloin ulkoasu mukautuu luontevasti eri kokoisille näytöille. Näyttävät ja tyylikkäät kotisivut toimivat halutulla tavalla niin älypuhelimella ja tabletilla kuin kannettavalla tai pöytätietokoneella. Rakennan sivustot yleensä WordPress-julkaisujärjestelmällä, jolloin asiakas voi helposti itse päivittää sisällön.
Jotta kotisivujen tilaaminen olisi Sinulle helpompaa, olen paketoinut kotisivupalveluni kolmeen eri pakettiin. Sinun tarvitsee vain valita tarpeisiisi ja kukkarollesi sopivin Mokilla-paketti (S, M tai L).
Mokilla-kotisivupakettiin kuuluu, kaikki mitä tarvitset näkyäksesi ja toimiaksesi sataprosenttisesti verkossa. Kaikki kotisivupaketit sisältävät muun muassa Facebook-integraation, hakukoneoptimoinnin ja kävijäseurannan. Kaupan päälle saat lisäksi palvelintilan web-hotellissa, reilusti sähköpostilaatikoita ja turvallisen kotimaisen fi-verkko-osoitteen 12 ensimmäisen kuukauden ajaksi.

SIVUHOMMAT PRINTISSÄ
Mediamontulta saat myös yrityksesi muut graafisen suunnittelun palvelut kokonaisen yritysilmeen luonnista yksittäisiin projekteihin. Suunnittelen yhtä innokkaasti ja yksilöllisesti niin logot, käyntikortit ja julisteet kuin esitteet, vuosikertomukset ja asiakaslehdetkin. Alta löydät esimerkkejä töistäni.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.