5702 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Loom Oy

Loom Oy

Tietoturvaan sekä integraatioihin erikoistunut yritys. Teemme myös verkkokauppojen asennukset sekä nettisivujen päivitykset. -Tietoturvallisesti

Integraatio Ohjelmointi PHP verkkokauppa magento WordPress WooCommerce SEO Tietoturva Hakukoneoptimointi

Y-tunnus: 2826168-3

Kotisivu: https://www.loom.fi


Olemme ottaneet sydämen asiaksi pitää huolta yritysten turvallisuudesta. Verkkokauppaa pystyttävä yrittäjä ei välttämättä tule ajatelleeksi tietoturvaa vaan sen oletetaan olevan vähintäänkin hyvällä tasolla, kun valmis verkkokauppaohjelmisto asennetaan. Tästä kuitenkin tietoturvan rakentaminen vasta alkaa ja se on yleisesti monivaiheinen, jotta mahdollisimman moni tietoturva-aukko tulee paikatuksi. Tässä olemme ammattilaisia ja haluamme tuoda tietoturvan lähemmäksi asiakasta. Verkkokauppa on loistava ansaintatapa, mutta jos asiakkaan tiedot ovat vaarassa, verkkokauppa saattaa menettää koko asiakaskuntansa. Yksityisyys on kaikille tärkeä asia ja tässä olemme edelläkävijöitä.

Monen vuoden kokemus integraatioista sekä web-ohjelmoinnista alkaen Itellan (nyk. Postin) logistiikkaohjelmistoista julkisen sektorin liikenteen hallintaan. Teemme myös kotisivuja, verkkokauppojen asennuksia ja päivityksiä (erityisosaamisena Magento sekä WooCommerce) sekä web -pohjaisia käyttöliittymiä. Lisäksi teemme tietokantatyöt sekä tietoturva-auditoinnit ammattitaidolla.

Olemme toteuttaneet useita hakukoneoptimointeja erilaisille verkkokaupoille. Kysy lisää!


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.