3722 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Loom Oy

Loom Oy

Tietoturvaan sekä integraatioihin erikoistunut yritys. Teemme myös verkkokauppojen asennukset sekä nettisivujen päivitykset. -Tietoturvallisesti

Integraatio Ohjelmointi PHP verkkokauppa magento WordPress WooCommerce SEO Tietoturva Hakukoneoptimointi

Y-tunnus: 2826168-3

Kotisivu: https://www.loom.fi


Olemme ottaneet sydämen asiaksi pitää huolta yritysten turvallisuudesta. Verkkokauppaa pystyttävä yrittäjä ei välttämättä tule ajatelleeksi tietoturvaa vaan sen oletetaan olevan vähintäänkin hyvällä tasolla, kun valmis verkkokauppaohjelmisto asennetaan. Tästä kuitenkin tietoturvan rakentaminen vasta alkaa ja se on yleisesti monivaiheinen, jotta mahdollisimman moni tietoturva-aukko tulee paikatuksi. Tässä olemme ammattilaisia ja haluamme tuoda tietoturvan lähemmäksi asiakasta. Verkkokauppa on loistava ansaintatapa, mutta jos asiakkaan tiedot ovat vaarassa, verkkokauppa saattaa menettää koko asiakaskuntansa. Yksityisyys on kaikille tärkeä asia ja tässä olemme edelläkävijöitä.

Monen vuoden kokemus integraatioista sekä web-ohjelmoinnista alkaen Itellan (nyk. Postin) logistiikkaohjelmistoista julkisen sektorin liikenteen hallintaan. Teemme myös kotisivuja, verkkokauppojen asennuksia ja päivityksiä (erityisosaamisena Magento sekä WooCommerce) sekä web -pohjaisia käyttöliittymiä. Lisäksi teemme tietokantatyöt sekä tietoturva-auditoinnit ammattitaidolla.

Olemme toteuttaneet useita hakukoneoptimointeja erilaisille verkkokaupoille. Kysy lisää!


Referenssikuvat

 • Ravintola Myllärit

  Ravintola Myllärit

  Ravintola mylläreiden verkkosivujen päivittäminen WordPress -julkaisujärjestelmään, kuvagallerian luont, helposti päivitettävä lounaslista sekä omistajan itse helposti päivitettävät verkkosivut.

 • Math.fi oppimisympäristö

  Math.fi oppimisympäristö

  PHP -ohjelmointikielellä toteutettu matematiikan oppimisympäristö yläasteelle. Toiminnallisuus koostuu matematiikan teoriasta sekä tekstimuodossa että videoiden muodossa. Tehtävät voidaan tehdä suoraan oppimisympäristössä ja järjestelmä antaa palautetta käyttäjälle kokonaissuorituksista. Järjestelmässä voidaan järjestää tentteitä sekä sitä voidaan käyttää kotitehtäviksi erillisten kirjallisten tehtävien lisäksi tai korvaajana. Opettajat pystyvät seuraamaan omien luokkiensa oppilaiden edistymistä ja antamaan vinkkejä reaaliajassa chatissa tai henkilökohtaisilla viesteillä. Opettajat voivat suunnitella matematiikan opintokokonaisuuden lukuvuosiksi eteenpäin. Lisäksi järjestelmässä voidaan jättää muistutuksia sekä erillisiä infoviestejä etusivulle kaikkien käyttäjien nähtäville tai valituille käyttäjille / ryhmille. Oma osuus oppimisjärjestelmästä on kokonaisarkkitehtuurin suunnittelu, suurimman osan ohjelmointi sekä tietokannan suunnittelu ja toteutus. Lisäksi olen ohjeistanut erillisten pluginien ja muiden lisäosien asentamisen järjestelmään. Järjestelmä on täysin koodattu PHP:llä eikä siinä ole pohjalla minkäänlaista julkaisujärjestelmää.

 • Fashionroom

  Fashionroom

  Fashionroom on naisten muotiin keskittynyt yritys. Toteutimme Fashionroomille WooCommerce ylläpidon sekä hakukoneoptimoinnin.Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.