8178 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Joona Tuhkanen

Joona Tuhkanen

Laatutietoisten verkkosivut, sisällöt sekä päivitykset järkihintaan.

Verkkosivut Graafinen suunnittelu Hakukoneoptimointi Suorituskykyoptimointi Mobiilioptimointi Tietoturva Markkinointi ja mainonta

Y-tunnus: 3095712-9

Kotisivu: https://www.joonatuhkanen.fi/


Nerot.fi suosittelee

Olen Jyväskyläläinen yrittäjänä toimiva verkkosuunnittelija. Aloitin kevytmuotoisen verkkosivujen parissa työskentelyn reilu vuosikymmen takaperin, eli jonkinasteista kokemusta on jo matkan varrella ehtinyt kertyä. Verkkosivuissa itselleni tärkeimmät ominaisuudet ulkoisen olemuksen lisäksi ovat: selkeys ja helppokäyttöisyys, asianmukainen tietoturva sekä optimaalinen suorituskyky.

Vuosien varrella minun on ollut kunnia työskennellä monenlaisten projektien, yhteisöjen ja ihmisten parissa. Yritysten laajaan kirjoon on kuulunut toimijoita koulutuksesta ja matkailusta aina vaate- sekä ravintola-alan yrityksiin. Suurimpien toimijoiden vuotuinen liikevaihto lasketaan miljoonissa ja toisaalta olen työskennellyt myös vasta toimintaansa aloittavien yritysten, yrittäjien, yhdistysten sekä yksityishenkilöiden kanssa.

Teen verkkosivujen ohessa niihin tietenkin myös päivityksiä ja muutoksia olivatpa sivut kenen tekemät tahansa – keskityn tällä hetkellä kuitenkin vain WordPress-pohjaisiin sivuihin. Käsittelen myös pyydettäessä sivuille tulevat sisällöt, kuten kuvat, tekstit ja esitteet.

Tässä on muutama kirjoittamani artikkeli, joista saanee hieman kiinni näkemyksestäni verkkosivujen suhteen:
https://www.joonatuhkanen.fi/miksi-verkkosivuihin-kannattaa-sijoittaa/
https://www.joonatuhkanen.fi/milloin-verkkosivut-ovat-onnistuneet/
https://www.joonatuhkanen.fi/miksi-panostaa-sivujen-tietoturvaan/


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.