7191 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Seobuusti

Seobuusti

Seobuustista saat avaimet käteen palveluna Magento-verkkokaupan, MailChimp uutiskirjeen, hakukoneoptimoinnin ja responsiivisen kotisivun.

verkkokauppa Magento hakukoneoptimointi SEO uutiskirje MailChimp Emaileri PostiViidakko kotisivu responsiivinen

Y-tunnus: 2694692-9

Kotisivu: http://www.seobuusti.fi


Seobuustista avaimet käteen palveluna Magento verkkokauppa, uutiskirje, kotisivu, hakukoneoptimointi sekä Googlen AdWords ja Bing Ads hakukonemainonta Somea unohtamatta. Seobuustin palvelu on valtakunnallinen ja kotipaikka on Seinäjoki. Yrityksen nimi tulee sanoista SEO ja buusti.

Verkkokaupan ylläpidossa suosin Magentoa ja responsiivisuutta, jotta verkkokauppa mukautuu mobiilista retinaan. Magento verkkokaupan maksamiseen suosin Checkout maksumodulia. Pakettien toimittamista varten Postin Prinetti-palvelu ja Prinetti Connector Magento laajennus, jolla voi helposti tulostaa pakettikortit suoran verkkokaupan hallintaliittymästä. Verkkokauppa-alustana tuttuja ovat myös ViidakkoStore ja Valmiskauppa. Verkkokauppa toimii myös myymälän näyteikkunan roolissa ja luo osaltaan omat edellytykset myymälän omalle myynnille.

MailChimp uutiskirje on hyvin suosittu. Se on helppo ottaa käyttöön ja se skaalautuu helposti isommallekin määrälle uutiskirjeen tilaajia. Emaileri ja PostiViidakko ovat todella tuttuja uutiskirjeohjelmia, mikäli sinulla on sellainen valmiiksi käytössä. Uutiskirje on hyvä tapa pitää asiakkaat tietoisina palveluista, uusista tuotteista ja varsinkin alennuksista. Uutiskirjeen voi helposti julkaista myös Facebookissa ja saada sen myötä lisämyyntiä, uusia uutiskirjeen tilaajia ja lisää seuraajia Facebookissa.

Kotisivu pitää olla responsiivinen ja näyttävällä ulkonäöllä. Kotisivu on käyntikorttisi asiakkaalle. Ota se käyttöön ja pidä kotisivusi ajan tasalla.

Hakukoneoptimointi SEO parantaa kotisivun ja verkkokaupan löydettävyyttä. Hakukoneoptimointi lisää verkkokaupan konversiota ja pienentää maksullisen mainonnan kuluja myös kotisivun osalta. Hakukoneoptimointi SEO pitää sisällään vähintään sisältösivun otsikon, avainsanat, kuvauksen sekä sisällön optimoinnin tärkeimpiin hakusanoihin liittyen. SEO = Search Engine Optimization eli hakukoneoptimointi.

Referenssit:

Magento verkkokauppa https://showcaseroom.fi/

Showcaseroom.fi verkkokaupassa on SSL-sertifikaatti, shop-in-shop monikauppiaslaajennus, kauppiasprofiilit ja profiilien yhteydessä myös kauppiaiden tuotteet. Verkkokauppa on kolmekielinen ja blogi on myös kolmella kielellä. Toimitukset kotimaan lisäksi myös ulkomaille Posti EMS (Express Mail Service) ja Posti Priority palveluita käyttäen.

Soita 040-7166045 ja pyydä heti tarjous palveluista!


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.