8215 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

ShusSEO (Aarne Salminen)

ShusSEO (Aarne Salminen)

Teen isoja ja pieniä töitä internetmarkkinoinnin ympärillä. Kotisivut eivät ole digitaalisia esitteitä vaan väsymättömiä myyntitykkejä. Kysy lisää!

PHP SEO SEM HTML5 CSS3 Wordpress Woocommerce Python Palvelinympäristöt ERP

Y-tunnus: 2485076-3 (laskutus ukko.fi)

Kotisivu: https://shusseo.com


Nerot.fi suosittelee

Hei, olen Salmisen Aarne ja tehnyt töitä internetissä tapahtuvan markkinoinnin ympärillä jo kohta yli kaksikymmentä vuotta, toisin sanoen jo ennen Googlen syntymää. Kokemusta on karttunut monista osa-alueista ja olen rakentanut yrityksille myös kokonaisia digitaalimarkkinointistrategioita, joka palvelee ja tukee parhaiten kunkin yrityksen ydintoimintaa.

Vaikka pitkästä kokemuksesta ei välttämättä ole suoranaista hyötyä, koska internet kanavana muuttuu nopealla tahdilla, uskon kokemukseni tuovan asioihin hiukan erilaista perspektiiviä kuin monella. Kanavia ja työkaluja tulee ja menee, perusteet säilyvät samoina.

Toimin freelancer tehtävissä markkinointinimellä Shusseo auttamassa erikokoisia yrityksiä erilaisissa projekteissa niin konsulttina osana isompaa projektia kuin myös kädet mudassa koodarina tarvittaessa. Ihan vain koska rakastan tätä alaa.

Shusse on siis japania, joka substantiivimuodossaan tarkoittaa "menestys elämässä" ja verbinä "nousta sijaintiin". SEO loppuosa nimeen tulee hakukoneoptimoinnista englanniksi. Sanaleikki siis lähinnä itselleni suuremmalla merkityksellä.

Toimin aina auttamisen, en suoranaisen myynnin kautta. Haluan ostavan yrityksen ymmärtävän mitä he ovat ostamassa. Minua ärsyttää suunnattomasti monien suurienkin yritysten mentaliteetti käyttää hyväksi monien yritysten tietämättömyyttä digitaalisen markkinoinnin alalta. Saatetaan myydä peukkuja yrityksen Facebook -sivuille kovaan hintaan ja ostaja on tyytyväinen vaikkei osaa peukuista tehdä myyntiä. Eikä tässä ole mielestäni mitään järkeä. Ei pelkkä peukku ihmeitä tee ellei tiedä miten sitä käytetään.

Pyrin korjaamaan tätä epäkohtaa toimillani ja pyrin aina maanläheisesti tuomaan esiin ne hyödyt ja todelliset tarpeet mitä asiakkaillani on. Aina asiakaslähtöisesti ja asiakaskohtaisesti.

En osaa kaikkea, se lienee mahdotonta. Mutta teen tiivistä yhteistyötä myös kansainvälisesti tämän alan huippuosaajien kanssa, joten käytössäni on laajalti tietoa eri osa-alueista.

Jos kiinnostuit ja sinulla on projekti mihin tarvitset apua, kysy ihmeessä. Takaan, ettet pety.

On kyseessä vaikka joku seuraavista esimerkiksi:
- Markkinointi sosiaalisessa mediassa (Facebook, Twitter ja ne muut)
- Sähköpostimarkkinointi ilman spämmiä (ei roskapostia kukaan halua, mutta edelleen sähköposti on toimiva väline fiksusti tehtynä)
- myyntitunnelointi ja sen automatisointi
- kotisivut esitteestä myyntimieheksi
- hakukoneoptimointi (miksi pitäisi edes näkyä Googlen kärjessä)
- verkkokaupan perustaminen, mitä kannattaa ottaa huomioon
- mikä ihmeen mobiilinäkyvyys, responsiivisuus jne.
- olen juuri aloittamassa, mistä logot, somekuvat sun muut
- yritykseni ilme tarvitsee piristysruiskeen

P.S. Otan vain rajoitetun määrän asiakkaita kerrallaan, koska olen kuitenkin vain yksi ihminen. Haluan palvella kaikkia asiakkaitani korkealla laadulla, joten tämä on välttämätöntä. Ethän siis suutu, jos kalenterini on juuri nyt täynnä. Vastaan kuitenkin viesteihin, joten kysy rohkeasti. Jos olen laittanut juuri sinulle tarjouksen, olet etusijalla.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.