8160 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kukumo Creative

Kukumo Creative

Kukumo Creative on graafiseen sekä web-suunnitteluun ja -kehittämiseen erikoistunut mainostoimisto.

Yritysilmeet Nettisivut Lehdet Esitteet Kuvat Julisteet Logot Uutiskirjeet Verkkolehdet Kirjat

Y-tunnus: 2645127-2

Kotisivu: www.kukumo.fi


Nerot.fi suosittelee

Printti vai netti? Vai molemmat? Suunnittelemme, mitä haluat viestittää – paperille tai verkkoon. Yrityksen tai kampanjan ilmeestä painotuotteisiin, nettisivuihin ja verkkojulkaisuihin. Kun viestintäsi ja markkinointisi muodostaa ehjän kokonaisuuden ja yksinkertaisesti näyttää hyvältä, sinut huomataan.

Asiakkaanamme saat tuoreet ideat ja nykyaikaiset viestinnän työvälineet käyttöösi. Tarkka työnjälki ja aikataulussa pysyminen ovat meille kunnia-asioita – ja helpottavat myös sinun arkeasi. Molemmat osapuolet saavat keskittyä siihen, missä ovat parhaita.

Suunnittelemme visuaalisen ulkoasun yrityksellesi, yhdistyksellesi, organisaatiollesi, kampanjallesi tai vaikkapa asiakaslehdellesi. Ilmeen uudistus voi sisältää muun muassa logosuunnittelua, typografisia valintoja, värien ja kuvamaailman määrittelyä sekä ilmeen kokoavan graafisen ohjeiston tekoa.

Suunnittelemme ilmeen mukaiset sekä sähköisen että painetun median materiaalit, kuten somekuvat, esitykset, asiakirjat, bannerit, ilmoitukset, käyntikortit, kutsut, julisteet sekä julkaisut, kuten esitteet, lehdet, vuosikertomukset ja kirjat. Millaisen kokonaisuuden tarvitset? Autamme sinua valitsemaan tavoitteitasi vastaavat tuotteet.

Olemme erikoistuneet responsiivisten verkkosivustojen suunnitteluun ja kehittämiseen. Valmistamamme sivustot toimivat tehokkaasti millä laitteella tahansa. Siksi sivustolla liikkuminen on vaivatonta esimerkiksi älypuhelimella vain yhtä sormea käyttäen. Sama sisältö muokkautuu laitteen koosta riippuen aina käyttäjälle mukavaan muotoon.

Sivustojen lisäksi tarjoamme kävijäseurannan ja hakukoneoptimoinnin sekä suunnittelemme ja toteutamme uutiskirjeitä ja verkkomainontaratkaisuja. Opastamme sinut päivittämään sivuston sisältöä itse helppokäyttöisen julkaisujärjestelmän avulla tai halutessasi hoidamme päivittämisen puolestasi.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.