7743 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Mainostoimisto Legenda

Mainostoimisto Legenda

Me Legendalla uskomme oikealla asenteella työskentelyyn ja legendaarisen hyvään työjälkeen. Kotisivut, verkkokaupparatkaisut ja visuaaliset ilmeet.

responsiiviset kotisivut verkkokaupparatkaisut visuaaliset ilmeet graafinen suunnittelu logosuunnittelu printtimainonta yritysvideot esitteet ja kuvastot mainoskampanjat Google-markkinointi

Y-tunnus: 2580984-2

Kotisivu: http://legendaarista.fi/


Nerot.fi suosittelee

Olemme ketterä ja kustannustehokas mainostoimisto Kuopiosta, jonka intohimo graafiseen suunnitteluun näkyy asiakkaan suuntaan luovina, tuoreina ja korkealaatuisina visuaalisina toteutuksina, joiden takana seisomme 100 %:sti.

Erikoisosaamisenamme on yritysilmeiden ja verkkosivustojen uudistaminen, verkkosivuston luonnollisen hakukonenäkyvyyden optimointi sekä verkkomarkkinoinnin kampanjasuunnittelut esim. Google AdWords ja Facebook –palveluihin. Toteutamme pienet ja suuret projektit ammattitaidolla, sovitun aikataulun mukaisesti.

Palvelukonseptimme on asiakkaan auttaminen, lähtien ideoinnista ja sparrauksesta aina lopullisiin toteutuksiin asti. Laadukas alihankkija- ja kumppaniverkostomme mahdollistaa brändikehityksessä ja viestinnässä monipuolisen kattauksen toteutusmahdollisuuksia hyvinkin erityyppisissä lokaatiossa.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.