8178 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Napalmi Tietotekniikka Oy

Napalmi Tietotekniikka Oy

Napalmi Tietotekniikka Oy on IT-alan yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia ja monipuolisia IT-palveluita niin yrityksille kuin yksityisille.

Tietokonehuolto IT-tuki Helpdes ylläpito kotisivut laitemyynti kaapelointi verkot dokumentointi

Y-tunnus: 2663306-8

Kotisivu: www.napalmi.com


Napalmi Tietotekniikka Oy on IT-alan yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia ja monipuolisia IT-palveluita niin yrityksille kuin yksityisille. Meillä on laaja osaaminen erityisesti Windows-ympäristöistä ja palvelimista. Konesalipalvelumme ja yhteistyö operaattorin kanssa mahdollistaa erikoisempienkin yritysverkkojen rakentamisen. Näiden lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. IT-palveluiden ulkoistaminen, nettisivut, helpdesk, ylläpito, pilvipalvelut, etäyhteysratkaisut sekä tietokonehuolto.

Palvelemme Uudellamaalla, emme veloita matkakorvauksia seuraavissa paikoissa: Jokela, Hausjärvi, Nurmijärvi, Vihtijärvi, Läyliäinen, Järvenpää, Tuusula, Mäntsälä ja Tervakoski. Lisäksi Yrityksille alueitamme on mm. Helsinki, Espoo, Kerava, Tikkurila ja lähialueet.

Yritys! Ota Napalmi Tietotekniikka Oy IT-tueksesi. Meidän kautta hoituu kaikki tarvittavat palvelut nopeasti ja edullisesti. Pidämme huolta kotisivuista, laitteistasi, verkostasi ja niiden päivittämisestä ja huollosta.

Napalmi Tietotekniikka Oy - Sisäisen palon palvelua


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.