3585 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Seija Pylkkö (Ideasaimaa)

Seija Pylkkö (Ideasaimaa)

Tällä hetkellä työskentelen freelancer-graafikkona; toiminimi Ideasaimaa on pöytälaatikossa, mutta voin laskuttaa kuten yritys Ukko.fi:n kautta!

Printtigrafiikka Teippaukset Logot Sosiaalinen media Kirjataitto esitteet ja lehdet ym. ym. Kysy tarjous!

Y-tunnus: 2221346-1

Kotisivu: https://www.facebook.com/pg/advertisingseija/photos/?tab=album&album_id=663780787098332


Hei! Teen graafista suunnittelua ja mainontaa yli 20 vuoden kokemuksella ja päivitetyllä ammattitaidolla nopeasti ja luotettavasti.
Hoidan tarvittaessa myös painotarjoukset ja painotrafiikin. Alan pian tehdä myös itse perus-nettisivuja (WordPress ja Kotisivukone). Teen markkinointisisältöä sosiaalisen median tileihin (Facebook, Instagram, Twitter ym), valokuvaan ja kirjoitan tekstit hyvällä suomen kielellä.
Facebook-sivultani voi katsoa työnäytteitä, myös kotisivut tulossa: https://www.facebook.com/pg/advertisingseija/photos/?tab=album&album_id=663780787098332
Ideasaimaa -toiminimellä en tällä hetkellä toimi, vaan käytän freelancer-verokorttia palkkion tai palkan maksamiseen. Mahdollista myös saada ALV:llinen lasku Ukko.fi-palvelusta tai osuuskunnalta, johon liittymistä harkitsen.

KOULUTUS
Graafisen alan artesaani 1996 (PiKto) ja MAT (Mainonnan ja markkinointiviestinnän tutkinto) Markkinointi-instituutti Helsinki 2007, painopinnanvalmistaja 1991, Tiedotusopin appro 1994. Kuvallisen viestinnän linja, Laajasalon opisto.
Lukuisia lyhyempiä alan kursseja, webinaareja ja yrittäjäkurssi, Luovien alojen täydennyskoulutus sekä
uutena tulossa Saimaan Ammattikorkeakoulun Digimarkkinointi ja sosiaalinen media liiketoiminnassa -kurssi.

REFERENSSIT
Tällä hetkellä asiakkaina yrityksiä Lappeenrannan-Imatran seudulla, teen myös etänä minne vain! Käyn myös Helsingissä mielelläni. Olen tehnyt paljon kirjataittoja (historiikkeja, muistelmia), henkilöstölehtiä ja kaikenlaista mainosmateriaalia ja julkaisuja mm. Etelä-Karjalan museolle ja Taidemuseolle.
Aikaisemmin olen työskennellyt isojen brändien, kuten Audi, TähtiOptikko, Kemppi, ABB ym. parissa mainostoimistoissa Helsingissä.

KIELITAITO
Suomi äidinkieli. Englanti sujuva. Ruotsia, saksaa ja ranskaa ymmärrän auttavasti.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.