4371 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Seija Pylkkö (freelancer)

Seija Pylkkö (freelancer)

Graaf. artesaani, markkinointiviest. MAT, 23 v. graaf.suunnittelua. Nyt opiskelen koruntekoa. Laskutan Osuuskunta Pitsikan kautta ALV:in kera.

Printtigrafiikka Teippaukset Logot Sosiaalinen media Kirjataitto Esitteet Käyntikortit Pyydä tarjous!

Y-tunnus: 2945043-5

Kotisivu: https://www.facebook.com/pg/advertisingseija/photos/?tab=album&album_id=663780787098332


Hei! Lappeenrannan likka täällä. Teen graafista suunnittelua ja mainontaa 23 vuoden kokemuksella ja ammattilaisohjelmilla (Adobe CC).
Tällä hetkellä opiskelen koruntekoa ja teen vain satunnaisesti töitä, mielellään ei-niin-kiireellisiä, mutta myös isompia kokonaisuuksia, esimerkiksi kirjataittoja (muistelmat erikoistumisalana; skannaan kuvat ja korjailen niitä yms). Perjantaisin olen usein käytettävissä päiväsaikaankin (etäpäivä).
Saat ALV:llisen laskun Osuuskunta Pitsikalta, joka on meidän Käsityötekijän tutkinnon opiskelijoiden perustama osuuskunta.

TYÖNÄYTTEITÄ: Facebook-sivultani voi katsoa työnäytteitä: https://www.facebook.com/pg/advertisingseija/photos/?tab=album&album_id=663780787098332.
Tulossa myös nettisivut: Ideani.fi (Korujeni tuotenimi on Ideani Design)

Asun Lappeenrannassa keskustan liepeillä, etänä työskentely onnistuu minne vain! Hoidan tarvittaessa myös painotarjoukset ja painotrafiikin yms.
Olen tehnyt paljon kirjataittoja (historiikkeja, muistelmia), henkilöstölehtiä ja kaikenlaista mainosmateriaalia ja julkaisuja mm. Etelä-Karjalan museolle ja Taidemuseolle. Aikaisemmin olen työskennellyt isojen brändien, kuten Audi, TähtiOptikko, Kemppi, ABB ym. parissa mainostoimistoissa Helsingissä sekä yrittäjänä Lappeenrannassa toiminimellä Ideasaimaa 5,5 vuotta sekä freelancerina viime vuodet.

KOULUTUS
Graafisen alan artesaani 1996 (PiKto) ja MAT (Mainonnan ja markkinointiviestinnän tutkinto) Markkinointi-instituutti Helsinki 2007, painopinnanvalmistaja 1991, Tiedotusopin appro 1994. Kuvallisen viestinnän linja, Laajasalon opisto 19986-87.
Lukuisia lyhyempiä alan kursseja, yrittäjäkurssi, Luovien alojen täydennyskoulutus 2015-16 sekä nyt Käsityöntekijän tutkinto (Sampo, Lappeenranta) 2018-20.

Suomi äidinkieli. Englanti sujuva. Ruotsia, saksaa ja ranskaa ymmärrän auttavasti.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.