5801 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Seija Pylkkö (freelancer)

Seija Pylkkö (freelancer)

Hei! Valmistuin koruntekijäksi 2020, teen edelleen graafista suunnittelua. Alv:llinen lasku mahdollinen joko osuuskunnalta tai Keikkalasku.fi:ltä.

Printtigrafiikka Logot Esitteet Historiikit ym. kirjat Pyydä tarjous!

Y-tunnus: 2945043-5

Kotisivu:


Olen tehnyt graafista suunnittelua vuodesta 1996, jolloin valmistuin graaf. alan artesaaniksi. Olen ollut 10 vuotta mainostoimistoissa Helsingissä (suurten suomalaisten yritysten mainontaa) sekä minulla oli oma toiminimi Ideasaimaa 5,5 vuotta Lappeenrannassa, jossa nyt asun. (Tein mm. Etelä-Karjalan museolle ja Tornator Oyj:lle toimeksiantoja sekä useita kirjoja). Tällä hetkellä toimin freelancerina, Osuuskunta Pitsikan kautta palkkaa nostaen tai sitten Keikkalasku.fi:n laskulla (tai palkkana verokortilla, miten vain).
Uusin vaki-toimeksiantajani on Mainostoimisto Gemini. Minulla on uusi Macbook Pro ja uusimmat Adobe CC ohjelmat. Voin tehdä etänä töitä minnepäin maailmaa tahansa.
Olen myös MAT (markkinointiviestinnän tutkinto), Tiedotusopin appron suorittanut ja Painopinnanvalmistaja. 2020 valmistuin Käsityöntekijäksi - teen koruja mm. korukivistä ja hopeasta. Minulla on työhuone Galleria Täkyssä Linnoituksen alueella ja korujani myydään siellä, olen Kaakkois-Suomen Taidekäsityöläiset ry:n jäsen. Jaan aikani tarpeen mukaan näiden kahden alan välillä.
Laitan referenssikuvia pian lisää.
Pyydä tarjous - en ole kallis, koska teen kotonani : )


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.