8205 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Oodles Solutions Oy

Oodles Solutions Oy

Oodles Solutions Oy tarjoaa tekijät niin isoihin kuin myös pienempiin it-projekteihin. Tekijöillämme on useiden vuosien kokemus alalta.

Asiakkuudenhallintajärjestelmät ja julkaisujärjestelmät Laskutus ja maksupalvelut (mm. Finvoice) Verkkosivut Verkkokaupat

Y-tunnus: 2520256-5

Kotisivu: http://www.oodles.fi/


Me Oodles Solutions Oy:ssä suunnittelemme ja tuotamme ICT-järjestelmiä pienille sekä keskisuurille yrityksille. Palveluihimme kuuluu muun muassa seuraavanlaiset toteutukset:

* Asiakkuudenhallintajärjestelmät (CRM)
* Tuotannonohjausjärjestelmät (ERP)
* Kiinteistönhallintajärjestelmät (PMS)
* Tiedonhallintajärjestelmät (DMP)
* Julkaisujärjestelmät (CMS)

Tuotantoomme kuuluvat myös:

* Verkkokaupat
* Laskutus ja maksupalvelut
(mm. Finvoice, Web Service pankkeihin, TUPAS-tunnistautuminen jne.)
* Verkkosivut
* Tiedonjalostus (mm. aluetieto)

Olemme yritys, joka pureutuu syvälle asiakkaidemme sisäisiin ja ulkoisiin prosesseihin. Tarjoamme ratkaisumme aina asiakkaan näkökulmasta, emme tuputa minkäänlaisia ’one size fits all’ -valmisratkaisuja. Totuus kun on, että yritykset ja niiden toimintatavat ovat erilaisia. Siksi järjestelmien tulee sopeutua yrityksen toimintaan, ei päinvastoin. Mikäli kuitenkin haluat käyttää jotain tiettyä toteutustapaa, luonnistuu meiltä niin Drupal, Symfony, Concrete5, WordPress, Codeigniter, Magento kuin kaikki muutkin alan pohjaratkaisut. Jokaisella meistä on kymmenen tai enemmän vuotta alalla. Tuntemalla historian, pystymme antamaan parhaat ja kestävimmät ideat tulevaisuuteen.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.