5785 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Havena Oy

Havena Oy

Havena tarjoaa viestintä- ja markkinointitukea, jonka avulla vahvistat läsnäoloasi asiakkaidesi elämässä ja jätät positiivisen muistijäljen.

Nettisivut Sisällöntuotanto Sosiaalinen media Graafinen suunnittelu Esitteet Markkinointi Viestinnän suunnittelu Markkinointimateriaalit Wordpress Logosuunnittelu

Y-tunnus: 2499276-1

Kotisivu: https://www.havena.fi


Erityisesti aloittavat yrittäjät hyötyvät Havenan viestintäpalveluista ja valmennuksellisesta tavasta toimia. Vaikka sinulla olisi vain hajanaisia ajatuksia siitä, mitä haluat tai tarvitset - tai miltä esimerkiksi yrityksesi nettisivujen tulisi näyttää - autan sinua kirkastamaan ajatuksesi konkreettisiksi lopputuloksiksi.

Minulta saat visuaalisesti näyttävät ja modernit sivut, joissa sisältökin on miellyttävää luettavaa. Mitä muuta saisi olla: käyntikorttien suunnittelu, PowerPoint-pohja, esite, uutiskirje, apua sosiaaliseen mediaan tai vaikka tiedotteiden kirjoittamiseen ja mediakontaktointiin? Olet sitten vasta suunnittelemassa yrityksen perustamista tai jo hyvässä vauhdissa, voin auttaa sinua kaikissa viestinnän ja markkinoinnin haasteissasi. Valmentajana osaan kysyä sinulta oikeat kysymykset tarpeidesi selvittämiseksi. Kun olemme samalla kartalla, pystyn luomaan sinulle juuri ne tarvitsemasi viestinnälliset elementit, joiden avulla jätät jäljen ja olet läsnä asiakkaidesi elämässä.

Teen nettisivut Wordpress-alustalle. Valmiita teemoja räätälöiden voin tehdä sinulle yksilölliset ja erottuvat sivut. Opastan sinulle ohjelmien perustoiminnot, jotta voit rauhassa päivittää sivuja silloin kun sinulle sopii. Jos sivuille ei tule usein muutoksia tai et muuten vaan halua käyttää aikaa päivittämiseen, voimme myös sopia päivityspalvelusta. Sivut ovat aina responsiiviset eli näyttävät hyviltä kaikilla laitteilla.

Minulta saat ystävällistä, nopeaa, proaktiivista, läsnäolevaa ja odotukset ylittävää palvelua. Tutustu sivuihini ja ota yhteyttä!

Esimerkkejä tekemistäni sivuista:
https://www.pomonenkelit.fi
https://www.plusarkkitehdit.fi
https://www.avs-yhtiot.fi
https://mevälittäjät.fi
https://www.womanvaikuttajat.fi
https://tessavirta.net
https://www.karinwesterlund.fi
https://www.shortcut.fi


Referenssikuvat

 • www.pomonenkelit.fi

  www.pomonenkelit.fi

 • www.plusarkkitehdit.fi

  www.plusarkkitehdit.fi

 • www.avs-yhtiot.fi

  www.avs-yhtiot.fi

 • www.mevälittäjät.fi

  www.mevälittäjät.fi

 • www.womanvaikuttajat.fi

  www.womanvaikuttajat.fi

 • www.tessavirta.net

  www.tessavirta.net

 • www.maitoyrittajat.fi

  www.maitoyrittajat.fi

 • www.outihagg.fi

  www.outihagg.fi

 • www.shortcut.fi

  www.shortcut.fi

 • www.karinwesterlund.fi

  www.karinwesterlund.fiKiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.