8207 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Eeva Lamminen

Eeva Lamminen

Tamperelainen SoMe-strategi, web-suunnittelija ja graafinen suunnittelija

Facebook-markkinoinnin suunnittelu ja toteutus Wordpress-sivustojen suunnittelu ja toteutus Wordpress-sivustojen teemat woocommerce-verkkokauppa suunnittelu ja toteutus Verkkokaupan perustaminen

Y-tunnus: 2139780-1

Kotisivu: www.eevalamminen.fi


Nerot.fi suosittelee

Toimintani ydin on suunnittella ja toteuttaa toimivia ja helppokäyttöisiä työkaluja käytettäväksi sähköisessä markkinoinnissa, joiden avulla sinä saat sivuillesi enemmän liikennettä, liidejä ja liikevaihtoa. Kun käytössäsi on selkeät ohjeet ja toimiviksi käytännössä todetut työkalut, niin taas sinun työsi itsesi ja yrityksesi markkinoijana helpottuu huomattavasti.

Sosiaalinen media

Olen työskennellyt sosiaalisen median parissa vuodesta 2012 ja perehtynyt monipuolisesti eri some-palveluihin, selvittänyt kustakin parhaat keinot tavoittaa käyttäjät ja auttanut useita asiakkaita käyttämään valitsemaansa palvelua menestyksekkäästi. Teen kasvotusten tapahtuvan koulutuksen lisäksi eKursseja ja webinareja. Seuraan jatkuvasti sosiaalisen median kehitystä ja viimeisimpiä trendejä ja kokeilen niitä itse käytännössä. Näin tarjoan asiakkailleni vain sellaista tietoa, jotka todella toimii.

Web-suunnittelu
Web-suunnittelijana olen työskennellyt niin asiakkaana, alihankkijana kuin tekijänäkin useissa erilaisissa sivustoprojekteissa vuodesta 2001 lähtien. Ymmärrän siten asiakkaan tarpeet ja osaan asettua myös tilaajan tai sivun käyttäjän asemaan. WordPress-julkaisujärjestelmää olen käyttänyt töitteni pääasiallisena julkaisualustana vuodesta 2011 asti. Minulta onnistuu sujuvasti sivuston ulkoasun suunnittelu, järjestelmän asennus, tarvittavien tietokantojen perustaminen ja hallinta, teemojen suunnittelu ja muokkaus sekä Woocommerce-verkkokauppasovelluksen liittäminen sivustolle. Jokaiseen tekemääni sivustoprojektiin kuuluu aina myös käytännönläheinen ohjeistus alkuun pääsemiseksi ja käyttötuki puhelimitse/sähköpostilla vuodeksi eteenpäin.

Miksi käyttäisit tuhansia euroja ostaaksesi palveluja isolta mainostoimistolta, kun voit ostaa minulta saman palvelun?

Etuni isoihin mainostoimistoihin nähden:
- Henkilökohtainen omistautuminen kullekin asiakkaalle ja projektille
- Projekti aikataulutetaan sinun tarpeesi mukaan
- Olet aina yhteydessä juuri siihen henkilöön, joka projektisi toteuttaa
- Maksat vain siitä, mitä tilaat. Sinua ei laskuteta jokaisesta yhteydenotosta tai pienestä muutaman sanan korjauksesta. Tai projektinhallintakuluista.
- Tiedät, mitä rahoillasi tehdään – lyhennetään asuntolainaa ja ostetaan ruokaa jääkaappiini valon kaveriksi.

Vahvuuksiani:
- Sosiaalisen median palveluiden laaja tuntemus
- Markkinoinnillinen näkökulma sosiaalisen median palveluiden käyttöön
- WordPress-julkaisujärjestelmän laaja osaaminen
- Olen nopea oppimaan, sisäistämään ja soveltamaan uusia asioita
- Koulutus: tradenomi ja medianomi (amk)
- Laaja ohjelmisto-osaaminen: Adobe Creative Suite (Photoshop, InDesign, Acrobat, Illustrator, Dreamveawer), MS Office (Word, Excel, Access, Powerpoint), Windows/OS/Linux-käyttöjärjestelmät
- Hallitsen myös yleisimmät ohjelmointikielet: HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL

Asiakkaani ovat olleet tätä mieltä työskentelystä kanssani:
”Pyysin Eevaa käymään läpi yritykseni sosiaalisessa mediassa olevat sivut (nettisivut, Facebook, Twitter, Google+ ja Linkedin). Eeva teki näistä some-sivuista perusteellisen ja asiantuntevan analyysin sekä antoi myös perusteltuja kehitysehdotuksia. Eevalla on sekä kyky nähdä olennainen että taito esittää asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Hän antoi palautteensa kirjallisesti, ja lisäksi kävimme Skypessä asiat läpi vielä suullisestikin. Sain sekä hyvän yleiskatsausten eri sosiaalisten medioiden luonteeseen että erityisesti omiin tarpeisiini soveltuvia ehdotuksia. Eeva on erinomainen opas sosiaalisen median viidakossa!”
– Maarit Suokas | Maarit Suokas Coaching www.maaritsuokas.com

”Eevan kanssa yhteistyö on ollut kaikin puolin hyvää, nopeaa ja mutkatonta!”
– Paula Toukonen | ASPA-säätiö, Turvallisuuden taitajat –projekti

Miten työskentelen
Ota minuun yhteyttä mieluiten sähköpostitse ja kerro, millainen projekti on suunnitelmissasi. Vastaan sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä keskustellakseni tarkemmin yksityiskohdista, jotta voin antaa sinulle aika- ja hinta-arvion. Keskustelen projektista tämän jälkeen mielelläni myös joko henkilökohtaisesti tai Skypen välityksellä, jolloin voimme molemmat esittää kysymyksiä ja saada lisätietoa projektista. Projektin toteutus alkaa vasta, kun hinnasta ja aikataulusta on sovittu ja olet ilmoittanut minulle niiden hyväksymisestä kirjallisesti kirjeitse tai sähköpostitse. Laskutus tapahtuu pääsääntöisesti aina vasta projektin valmistuttua.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.