5794 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Moritz

Moritz

ART DIRECTOR
Mieluisia haasteita ovat brändin ja projektien visualisoinnit, oli sitten kysymyksessä nettisivut, digiratkaisut tai vaikkapa yritysilme.

Y-tunnus: 1351551-3

Kotisivu: Teon alla (julkiset pian)


Nimeni on Jaana Sarpaniemi.
Minut saa kiinni sähköpostitse: jaana@hwh.fi, puhelimitse 050 360 5992.
Työskentelen Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Simonkatu 12 A 3 a. Olet tervetullut käymään, mutta pirauta ensin.

Jatkuva kehittyminen alalla on tärkeää, kaikesta opitusta on hyötyä asiakkaiden haasteiden ratkomisessa, aina strategisesta suunnittelusta luovaan visualisointiin jatkuvasti muuttuvassa mediaympäristössä. Olen innostunut, kiinnostunut ja utelias ja yritän hyödyntää myös näitä ominaisuuksia työssäni.

Minua kiinnostavat kaikenlaiset työt, käyntikorteista suuriin kokonaisuuksiin. Kun tavoitteet on kaikille selvillä, niin homma etenee sujuvasti. Suurempiin kokonaisuuksiiin ja sisältöihin minulla on käytössäni laaja kumppaniverkko: copyt, koodaajat, kuvaajat, yhteysihmiset eli mitä ikinä työ tarvitseekaan, myös työni tuuraaja lomien ajaksi.

Olen saanut palkinnon teknokemian pakkaussuunnittelusta sekä ollut mukana visualisoimassa palkittuja kampanjoita Kotimaisten Kasvisten kasvisten syönnin edistämistyö ja Vuoden lääkeinformaatioteko -palkinnon saaneen “Iho muistaa – muistatko sinä” -kampanjaa.


Olen valmistunut Mainosgraafikoksi Mainosgraafikkojen koulusta ja minulla on takana myös MAT-, painopinnanvalmistajan ja verkkoviestinnän opintoja. Olen myös Liikuntakasvatuksen kandidaatti ja suorittanut KED ja LKV -tutkinnot.
Vapaa-ajalla minua kiinnostaa taide ja sen tuottaminen, liikunnan eri muodot, herkuttelu, reissailu ja luonnon kasvu eli puutarhahommat.

Brändikokemus: Roundup, Substral, Weetabix, Soyappetit, IsoMitta, BlåBand, Touch of Taste, Campbell Soup, Continental Foods, Van der Bergh Foods, Unilever, Valioravinto, CultureHouse, Dieettimedia, E.Laiho, Kenkämarski, Autorex, Autokoulu FunDrive, AcSanafor, Suomen Sydänliitto ry, Kotimaiset Kasvikset, Hedelmän- ja marjanviljelijäin liitto, Finfood, Maito ja Terveys, Icopal, Kauppakeskus Kluuvi, Kauppakeskus Arabia, Kauppakeskus Metropol, Pfizer, CibaGeigy, Bayer, LeoPharma, Optikkojen liitto, Nanso, Halti, InWear, Naisen Maailma, Kaunis Nainen, Escape Day Spa, XZ, Anet, Clarins, Orient Henna, Oxygenol, Berner, Bergenheim, Kiinteistöalan kustannus, Suomen Kiinteistölehti, Fritidsresor.

Ennen yksityisyrittäjyyttä työskentelin mainostoimisto Kirnauksiksessa, suunnittelutoimisto Totalissa, Juniormainoksessa, Boomissa, Mainoskartiossa ja Byroossa.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.