5894 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Onnenrumpu Oy

Onnenrumpu Oy

Onnenrumpu on hyvinvointiin erikoistunut tuotantoyhtiö, joka tarjoaa luovaa markkinointiviestintää, mediatuotantoa ja hyvinvointivalmennusta.

graafinen suunnittelu web design markkinointi sosiaalinen media valokuvaus videot viestintä copywriting hyvinvointi hyvinvointivalmennus

Y-tunnus: 2561852-8

Kotisivu: http://www.onnenrumpu.fi


Onnenrumpu on yritys, joka soi viisaiden eväiden, hymyilevän asenteen ja onnellisten elämäntapojen tahdissa. Olemme neljän media-, markkinointi- ja hyvinvointialan ammattilaisen tiimi, joka taitaa korkealaatuisen painetun, kuullun ja liikkuvan sisällön suunnittelemisen ja tuotannon eri kanavissa.

Toteutamme julkaisunne, kampanjanne tai tapahtumanne graafisen ilmeen, journalistisen sisällöntuotannon, viestinnän ja markkinoinnin. Hoidamme myös verkkosisältöjen ja mainonnan tuotannon sekä hakukonemarkkinoinnin. Kaikki tämä tapahtuu räätälöidysti jokaisen asiakkaan tarpeisiin, myös sosiaalisessa mediassa. Lisäksi teemme valokuva- ja videotuotantoa.

Tavoitteenamme on tarjota elämänravinteita ja onnenkantamoisia kunkin asiakkaan opinpolkuun ja loistovointiin. Siksi hyvinvointiteemamme kumpuaa myös tuotannon ulkopuolelle – holistiseen ravinto- ja hyvinvointivalmennukseen sekä sosiaalisen median koulutuksiin saakka.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.