8178 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Monarkia Oy

Monarkia Oy

Ihmisystävällinen suunnittelija valmiina palvelemaan. Suunnittelen ja toteutan verkkokauppoja ja -sivuja, painotuotteita ja yritysilmeitä.

Verkkokauppojen suunnittelu verkkosivujen suunnittelu painotuotteiden suunnittelu logojen suunnittelu visuaalisten ilmeiden suunnittelu

Y-tunnus: 2580709-7

Kotisivu: http://www.monarkia.fi


Nerot.fi suosittelee

Hei, arvon vierailija. Olen joensuulainen suunnittelija ja monitoimimies. Arkisin puuhailen mm. verkkosivujen ja -kauppojen ja painotuotteiden suunnittelun parissa. Muina aikoina huomioni vie pääosin kaksi vilkasta pikkutenavaa ja kuosisuunnittelija vaimoni.
Teen mielellään yhteistyötä pienten yritysten ja yhteisöjen kanssa. Tykkään olla suoraan yhteyksissä asiakkaaseen ilman turhia välikäsiä, näin projektit sujuvat nopeasti ja kitkattomasti.

Asun ja työskentelen leppoisassa Joensuussa. Arkisin minut löytää pääosin Woutilasta, joka on mainio työskentelytila taiteen, viihteen ja tieteen tekijöille. Tervetuloa vaan moikkaamaan, jos satut meillä päin liikkumaan.

Välimatka ei ole ollut ongelma projekteissani. Suurin osa asiakkaistani on ympäri Suomea ja muutama vieläkin kauempana, etelä-Euroopassa. Pidän yhteyttä asiakkaisiini tiiviisti sähköpostin, puhelimen ja vaikkapa Skypen avulla.

Ota ihmeessä yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Jussi Santaniemi
jussi@monarkia.fi
040 670 8322


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.