8225 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

eanamedia

eanamedia

Graafista suunnittelua ja laadukasta sisällöntuotantoa Pohjois-Pohjanmaalta 14 vuoden kokemuksella.

Graafinen suunnittelu Sisällöntuotanto Kirjoitustyöt Kolumnit Blogitekstit Brändi-ilme Yritysvärit Yrityksen ulkoasu Logosuunnittelu Taitto

Y-tunnus: 3425489-3

Kotisivu: www.eanamedia.fi


Mahtavaa kun olet löytänyt tiesi tänne. Minä olen Eveliina Hosionaho ja tuotan tällä hetkellä Haapajärveltä käsin ympäri Suomen digitaalista ja yksilöllistä sisältöä graafisen suunnittelun, sisällöntuoton ja kirjoitustyön eli copywriten parissa yhden naisen pippurisin voimin. Minun kanssani asioidaan rennosti ja mukavasti luottamuksella antamassasi deadlinessa pysyen. Vahvuutenani ovat erilaiset taittotyöt, kuten esitteet, lehdet ja muu markkinointimateriaali käyntikorteista tienvarsimainoksiin ja tv-stillkuviin. Teen myös brändisuunnittelua, kuvituksia ja logosuunnittelua. Näiden lisäksi kirjoitan nopeasti ja tehokkaasti sisällöt esimerkiksi verkkosivuille, podcast-esittelyihin tai erilaisiin blogeihin. Teen myös toiveidesi mukaisesti huokeampaan hintaan itse muokattavia valmispohjia sosiaaliseen mediaan ja sisäiseen viestintään toivomallesi alustalle, esimerkiksi Canvaan. Muut työt teen aina ammattiohjelmistolla.

HUOM! KLIKKAATHAN REFERENSSIKUVAT AUKI ASTI - nerot.fi sivuston esikatselu on valtavan huonolaatuinen. :)

Löydät koulutustaustani ja lisää referenssejä sivuiltani https://www.eanamedia.fi/portfolio/ ja palvelupakettini esimerkkihintoineen https://www.eanamedia.fi/palveluhinnasto/. Yhteyden minuun saa helpoiten meilitse info@eanamedia.fi, vastaan aina viimeistään seuraavana arkipäivänä. Toivottavasti saan kunnian ratkaista juuri sinun graafiset pulmasi!

Asiakaspalautteita;

"Eveliinan kanssa työskenteleminen oli alusta alkaen todella helppoa ja mutkatonta. Projekti sujui alusta loppuun tosi hyvässä ja ihanassa hengessä ja Eveliina kuunteli toiveitani ja toteutti visioni mukaiset työt todella taitavasti. Hänen työnsä jälki on erittäin ammattitaitoista ja taitavaa. Työn lopputulos ylitti kaikki odotukseni. Eveliina on myös helposti lähestyttävä ihana persoona ja suosittelen hänen palveluitaan lämmöllä jokaiselle."
-Salla Elisa

"Arvostan sun positiivista asennetta ja kommunikointitapaa. Siitäkin pidin kovasti, että esität omia mielipiteitä ja myös oman tontin ulkopuolelta. Näkemyksiään esiin tuovien ihmisten kanssa tekee mielellään pitkäaikaista yhteistyötä. Veikkaan että valtaosa pienyrittäjistä lähinnä huokaa helpotuksesta, kun graafikko osoittaa ymmärtävänsä kokonaisuutta ja vaikka nyt tuotteen nimen toimivuutta TikTokissa tai mitä hyvänsä. Kokemukseksi tästä jäi, että jos ja kun tarvitsen graafikkoa jatkossa, niin sinulle on kyllä hommia. Ja tulen suosittelemaan muillekin."
-Tomi Rantanen

"Eveliina is very professional and skilled! She offered me fresh and modern ideas. For sure she knows what she's doing. The result is even better than what I expected and for sure I will recommend her. Can't wait to see what she's going to do! Thank you again for your professionalism - it was great working with you. Hopefully I will work with you again!"
-Tina Francesse


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.