8122 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

eanamedia

eanamedia

Graafista suunnittelua ja laadukasta sisällöntuotantoa Pohjois-Pohjanmaalta 14 vuoden kokemuksella.

Graafinen suunnittelu Sisällöntuotanto Kirjoitustyöt Kolumnit Blogitekstit Brändi-ilme Yritysvärit Yrityksen ulkoasu Logosuunnittelu Taitto

Y-tunnus: 3425489-3

Kotisivu: www.eanamedia.fi


Mahtavaa kun olet löytänyt tiesi tänne. Minä olen Eveliina Hosionaho ja tuotan tällä hetkellä Haapajärveltä käsin ympäri Suomen digitaalista ja yksilöllistä sisältöä graafisen suunnittelun, sisällöntuoton ja kirjoitustyön eli copywriten parissa yhden naisen pippurisin voimin. Minun kanssani asioidaan rennosti ja mukavasti luottamuksella antamassasi deadlinessa pysyen. Vahvuutenani ovat erilaiset taittotyöt, kuten esitteet, lehdet ja muu markkinointimateriaali käyntikorteista tienvarsimainoksiin ja tv-stillkuviin. Teen myös brändisuunnittelua, kuvituksia ja logosuunnittelua. Näiden lisäksi kirjoitan nopeasti ja tehokkaasti sisällöt esimerkiksi verkkosivuille, podcast-esittelyihin tai erilaisiin blogeihin. Teen myös toiveidesi mukaisesti huokeampaan hintaan itse muokattavia valmispohjia sosiaaliseen mediaan ja sisäiseen viestintään toivomallesi alustalle, esimerkiksi Canvaan. Muut työt teen aina ammattiohjelmistolla.

HUOM! KLIKKAATHAN REFERENSSIKUVAT AUKI ASTI - nerot.fi sivuston esikatselu on valtavan huonolaatuinen. :)

Löydät koulutustaustani ja lisää referenssejä sivuiltani https://www.eanamedia.fi/portfolio/ ja palvelupakettini esimerkkihintoineen https://www.eanamedia.fi/palveluhinnasto/. Yhteyden minuun saa helpoiten meilitse info@eanamedia.fi, vastaan aina viimeistään seuraavana arkipäivänä. Toivottavasti saan kunnian ratkaista juuri sinun graafiset pulmasi!

Asiakaspalautteita;

"Eveliinan kanssa työskenteleminen oli alusta alkaen todella helppoa ja mutkatonta. Projekti sujui alusta loppuun tosi hyvässä ja ihanassa hengessä ja Eveliina kuunteli toiveitani ja toteutti visioni mukaiset työt todella taitavasti. Hänen työnsä jälki on erittäin ammattitaitoista ja taitavaa. Työn lopputulos ylitti kaikki odotukseni. Eveliina on myös helposti lähestyttävä ihana persoona ja suosittelen hänen palveluitaan lämmöllä jokaiselle."
-Salla Elisa

"Arvostan sun positiivista asennetta ja kommunikointitapaa. Siitäkin pidin kovasti, että esität omia mielipiteitä ja myös oman tontin ulkopuolelta. Näkemyksiään esiin tuovien ihmisten kanssa tekee mielellään pitkäaikaista yhteistyötä. Veikkaan että valtaosa pienyrittäjistä lähinnä huokaa helpotuksesta, kun graafikko osoittaa ymmärtävänsä kokonaisuutta ja vaikka nyt tuotteen nimen toimivuutta TikTokissa tai mitä hyvänsä. Kokemukseksi tästä jäi, että jos ja kun tarvitsen graafikkoa jatkossa, niin sinulle on kyllä hommia. Ja tulen suosittelemaan muillekin."
-Tomi Rantanen

"Eveliina is very professional and skilled! She offered me fresh and modern ideas. For sure she knows what she's doing. The result is even better than what I expected and for sure I will recommend her. Can't wait to see what she's going to do! Thank you again for your professionalism - it was great working with you. Hopefully I will work with you again!"
-Tina Francesse


Referenssikuvat

 • Kauneushoitola Blue Lagoon

  Kauneushoitola Blue Lagoon

  Brändiväreillä toteutettu ote 11-sivuisesta A5-esitteestä ja 90x180mm lahjakortista. Henkilökuvat kuvasi Tommi Hynynen, minä olen toteuttanut kuvankäsittelyn ja värisuunnittelun.

 • Mielenterveyspalvelut Ylivieska

  Mielenterveyspalvelut Ylivieska

  A3-juliste ja A5-esite. (Vedostulosteista kuvattuja.)

 • Fenno Optiikka

  Fenno Optiikka

  Kuvaamani kuvituskuva brändiväreillä ja kuvaa hyödyntävä valtakunnallinen somemainos.

 • Change Creator

  Change Creator

  Logosuunnittelu kuvituksella asiakkaan vision mukaisesti sekä brändiväripaletti.

 • Sievi

  Sievi

  Tv-stillkuva, ote 26-sivuisesta kierrevihkosta, mainos. Olen kuvannut fiilis- ja tuotekuvat kengistä ja käsitellyt kaikki. (Vedostulosteista kuvattuja.)Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.