8122 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

webscultor tmi

webscultor tmi

Webscultorilta edullisesti kotisivut, verkkokaupat ja graafiset työt

wordpress verkkosivut woocommerce verkkokaupat Graafinen suunnittelu Viron kieli Adobe Illustrator Adobe Photoshop Adobe Indesign digitaalisen markkinoinnin perusteet vektorointi piirtäminen

Y-tunnus: 2630974-3

Kotisivu: webscultor.fi


Hei! Olen graafinen suunnittelija ja verkkosivujen tekijä Seinäjoelta, yritykseni Webscultor palvelee asiakkaita niin Suomessa kuin myös Virossa. Tavoitteenani on tarjota asiakkailleni kilpailukykyisillä hinnoilla laadukasta ja asiakastyytyväistä palvelua. Haluan varmistaa, että jokainen asiakas on tyytyväinen. Tavoitteenani on, että asiakas ei käytä palvelujamme vain kerran, vaan palaa takaisin uudestaan. Haluan myös, että asiakkaat voivat kertoa meistä positiivista myös muille ja suositella palvelujamme eteenpäin.

Palvelut ovat:

Websivut ja verkkokaupat
Suunnittelen ja toteutan Wordpressilla helppokäyttöisiä ja hyvän näköisiä verkkosivuja.
Tarjoan myös vanhojen nettisivujen uusintaa sekä ylläpitopalveluja.
Saat verkkosivut ikiomaksi sekä opastuksen verkkosivujen ylläpitoon.
En tarjoa domain ja hosting palveluja mutta opastan valitsemaan sopivan palvelutarjoajan.
Tarjoan myös vironkielisiä nettisivuja (tulkkauspalveluna) tai viron kielisen kielivaihtoehdon suomen tai englannin kieliselle verkkosivulle.

Yrittäjän starttipaketti:
Logon suunnittelu
Fonttien ja värimaailman määrittely
Graafinen ohjeisto
Verkkosivun suunnittelu ja toteutus yritysilmeen mukaan 1-3 sivua (sivujen ja erilaisten toivottujen lisäosien lisääminen lisäkustannuksilla)

Graafiset työt
Logot, graafiset ohjeistot, käyntikortit, Word ja Powerpoint visuaaliset pohjat, esitteet, mainokset printtiin ja verkkoon. Kysy lisää!

Kuvien editointi
Kuvien terävöitys, värien säätäminen, optimointi verkkoympäristöön, taustan vaihto, elementtien lisääminen/poistaminen, erilaiset manipulaatiot ja vanhojen kuvien korjaus.

Kuvitus ja muu digitaalinen taide: kuvitukset erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten lastenkirjoihin, oppikirjoihin, mainoksiin, värityskirjoihin, verkkosivustoihin ja sovelluksiin. Webscultorilta myös digitaaliset maalaukset ja taideteokset, jotka sopivat täydellisesti kodin tai toimiston sisustukseen.

Oletko myös painotalon vaille? Kerro, minkälaista painoa tarvitset ja etsitään laadukas ja edullinen palveluntarjoaja. Webscultorilla on erilaisia yhteistyökumppania niin Suomessa kuin myös Virossa.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä Webscultorin kanssa, Ota yhteyttä!


Referenssikuvat

 • Tonkanhovi verkkosivu

  Tonkanhovi verkkosivu

  tonkanhovi.fi verkkosivun kokonainen suunnittelu Figmalla ja toteutus Wordpressillä. Elementtien ja kuvien suunnittelu/muokkaus Adobe Illustratorilla ja Adobe Photoshopilla. Css koodin ja javascriptin käyttäminen lisäosan visuaalisin muutoksiin ja sivun nopeuden parantamiseksi.

 • Ventmex verkkosivu

  Ventmex verkkosivu

  Ventmex.ee verkkosivun kokonainen suunnittelu (räätälöity versio) ja toteuttaminen Wordpressin Oxygen builderilla.

 • Ventmex logo

  Ventmex logo

  Logon suunnittelu ja esivalmistelu tarraleikkurin varteen.

 • Haitaritaitto

  Haitaritaitto

  Haitaritaiton suunnittelu sisältäen tuotekuvauksia, kuvien editointia ja taittotyön suunnittelua.Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.