8065 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Fakiirimedia Oy

Fakiirimedia Oy

Viestintää välineestä riippumatta. Verkkosivustot, UI/UX, WordPress-teemat, graafinen suunnittelu, logot, painotuotteet, mobiiliapplikaatiot jne.

Verkkosivustot Kotisivut WordPress WordPress-teemat Graafinen suunnittelu Visuaalinen suunnittelu UI/UX Logot Ohjelmointi Verkkokauppa

Y-tunnus: 1105369-3

Kotisivu: https://fakiirimedia.com


Teemme kanssanne viestintää välineestä riippumatta. Valitsetpa viestisi välineeksi www- tai intraverkon, puhelimen tai tabletin, television tai paperin, sosiaalisen median tai viidakkorummun, rakennamme ideat kanssanne vuorovaikutteiseksi viestintätuotteeksi. Tarvittaessa kävelemme lasinsiruilla ja istumme nauloilla, jotta sanomanne välittyy maailmalle.

Fakiirit ovat valikoituja alan osaajia: graafikoita, käsikirjoittajia, joogeja, mediasuunnittelijoita, ohjelmoijia, dervissejä, äänisuunnittelijoita, miekannielijöitä ja tuottajia. He omaavat ihmeellisiä voimia ja kykenevät kävelemään tulisilla hiilillä, toteuttamaan laadukkaan verkkosivuston, levitoimaan ja suunnittelemaan raikkaan yritysilmeen.

Fakiirimedia on erikoistunut digitaaliseen viestintään. Suunnittelemme ja toteutamme www-tuotantoja, mobiiliapplikaatioita ja muita sovelluksia, yritysgrafiikkaa, pedagogisia sovelluksia ja pelejä sekä koulutamme ja konsultoimme. Toimintansa Fakiirimedia aloitti Taideteollisen Korkeakoulun Yrityshautomossa jo vuonna 1997. Digitaalisen median kentällä Fakiirimedia on yksi maan vanhimmista yhä itsenäisenä toimivista yrityksistä.


Referenssikuvat

 • akukon.fi

  akukon.fi

 • eetti.fi

  eetti.fi

 • kaapelimuseot.fi

  kaapelimuseot.fi

 • junakalusto.fi

  junakalusto.fi

 • Logoja

  Logoja

  Esimerkkejä suunnittelemistamme logoista.

 • Rush Trampoliinipuisto

  Rush Trampoliinipuisto

  Rush Trampoliinipuistolle suunniteltuja painotuotteita.Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.