8225 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Luova tauko

Luova tauko

Olemme täyden palvelun luova toimisto ja tarjoamme ainutlaatuisen yhdistelmän markkinoinnin ja luovan suunnittelun palveluja.

Konsepti- ja luova suunnittelu  Sisällönsuunnittelu ja -tuotanto Stailaus valokuvaus ja kuvausjärjestelyt Koulutukset ja oppaat Tapahtumakokonaisuudet

Y-tunnus: 3263288-9

Kotisivu: www.luovataukoagency.fi


Luova tauko enemmän kuin brändi – se on elämys, joka yhdistää ihmisiä kauneuden ympärille sisältömarkkinoinnin ja tapahtumien keinoin.
Olemme täyden palvelun luova toimisto ja tarjoamme ainutlaatuisen yhdistelmän markkinoinnin ja luovan suunnittelun palveluja, niin paikallisesti kuin etänäkin. Olemme luova kumppanisi, joka yhdistää luovuuden, strategisen suunnittelun ja toteutuksen niin, että saavutamme sinun unelma-asiakkaasi. Vapauta siis kallisarvoista aikaa ja ulkoista osaaminen meille. Meille luova suunnittelu ja markkinointi ovat maanläheistä, aitoa ja laadukasta tekemistä yhdessä, joten jos kaipaat apua brändin kirkastamiseen, tapahtuman järjestämiseen tai sisältömarkkinointiin, niin älä epäröi hetkeäkään vaan pyydä meidät avuksesi. Tahdomme auttaa sinua luovalla matkallasi:

Konsepti- ja luova suunnittelu 
Sisällönsuunnittelu ja -tuotanto
Stailaus, valokuvaus ja kuvausjärjestelyt
Koulutukset ja oppaat
Tapahtumakokonaisuudet


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.