8072 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Dataratas

Dataratas

Teemme yrityksellesi laadukkaat ja toimivat kotisivut sekä verkkokaupat.
Tarjoamme toteutukset kilpailukykyiseen hintaan.

Kotisivut Verkkokaupat Inbound markkinointi Hakukoneoptimointi Sisällön tuottaminen Sosiaalinen media Yritysvideot Animaatioita yrityksille Graafinen suunnittelu Logon suunnittelu

Y-tunnus: 1964254-8

Kotisivu: http://www.dataratas.fi


Nerot.fi suosittelee

Toteutamme kotisivut alusta loppuun saakka laadukkaasti ja edullisesti. Kotisivut voit ylläpitää suoraan internet-selaimella ilman erityistä teknistä osaamista. Koulutamme muokkaamaan ja päivittämään kotisivut. Et tarvitse tähän enää ulkopuolista henkilöä, joten näin säästyy sekä aikaa että rahaa. Koulutuksen jälkeen osaat mm. lisätä kuvia ja tekstiä, luoda uusia linkkejä sekä muokata kotisivuston ulkoasua.

Rakennamme kotisivut palvelemaan mahdollisemman hyvin kohderyhmää ja liikeideaa.
Meillä on vuosikymmenien kokemus kotisivujen tekemisestä ja laaja tietämys kokonaisuudesta. Hallitsemme kotisivujen teknisen puolen lisäksi käytettävyyden, visuaalisuuden ja löydettävyyden. Palveluun kuuluu myös hakukoneoptimointi, jonka avulla asiakkaat löytävät kotisivut helpommin. Osaamme myös puhua ymmärrettävällä kielellä, ei teknisellä ”nörttikielellä”.

Olemme toteuttaneet vuosien varrella erilaajuisia kotisivuja yhteensä yli 200 kpl. Projektien koot ovat vaihdelleet muutamien viikkojen verkkosovelluksista kuukausia kestäviin järjestelmäuudistuksiin ja ylläpitoihin. Otamme projekteista vastuullemme vähintään aina koko toiminnallisen ympäristön, mutta muuten olemme myös toimiva osa suurempaa kokonaisuutta.

Nettikauppa
Rakennamme räätälöityjä nettikauppoja, joihin saa kaikki maksutavat. Voimme yhdistää nettikaupan yrityksen kotisivuihin tai rakentaa erillisen sivuston nettikaupalle.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.