8160 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Flowdesigns

Flowdesigns

Hey! Olen nuori tekijä "Desing luoja tai creative creator" Yli 5 vuoden kokemuksella (Vuodesta 2018) ota rohkeasti yhteyttä tarvittaessa!

Logojen tekijä Ainutlaatuisten paitaprinttien/logojen kehittäjä Cv-kirjottaja Copywrithing Kirjottaja Aiheen selvittäminen ja siitä kirjoittaminen Kirjan kansikuvat & sivukuvat Käännöstyöt Kaikenlaisia digitaalisia tehtäviä

Y-tunnus: 00000000

Kotisivu:


Tervetuloa! Olen kokenut designer, jolla on yli 5 vuoden kokemus luovasta suunnittelusta ja visuaalisesta viestinnästä. Olen omistautunut tuomaan asiakkaille ainutlaatuisia ja vaikuttavia design-ratkaisuja, jotka erottuvat ja tuovat arvoa.

Työskentelyssäni painotan huolellista tutkimusta ja ymmärrystä asiakkaan tarpeista ja brändin identiteetistä. Uskon vahvasti siihen, että hyvä suunnittelu lähtee syvällisestä yhteistyöstä ja kommunikaatiosta asiakkaan kanssa. Olen valmis kuuntelemaan ja tarttumaan haasteisiin luovalla otteella.

Olen erikoistunut monipuolisiin designpalveluihin, mukaan lukien logot, brändäys, graafinen suunnittelu, käyttöliittymäsuunnittelu ja paljon muuta. Olen aina valmis tarttumaan uusiin projekteihin ja löytämään innovatiivisia ratkaisuja.

Olipa kyseessä pieni start-up tai kansainvälinen yritys, olen sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista ja ammattitaitoista palvelua jokaiselle asiakkaalleni. Uskon vahvasti siihen, että hyvä design voi tehdä eron yrityksen menestyksessä.

Odotan innolla mahdollisuutta työskennellä kanssasi ja luomaan yhdessä jotain ainutlaatuista ja merkityksellistä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää siitä, miten voin auttaa sinua saavuttamaan design-tavoitteesi!

Ystävällisin terveisin,
Ilia Mikheslon


Referenssikuvat

 • aurinkopaneelien logo

  aurinkopaneelien logo

  logo yritykselle

 • aurinkopaneelien logo

  aurinkopaneelien logo

  Logo Yritykselle

 • Kauneusala

  Kauneusala

  logo kauneusalanyritykselle

 • Tarra

  Tarra

  TarraIdeaKiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.