7966 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

LINMEDIA

LINMEDIA

Etsitkö luovaa kumppania digimarkkinointiin, blogikirjoituksiin, sosiaaliseen median tai verkkosivujen sisältöön? LINMEDIA AUTTAA!

Sosiaalinen media markkinointimateriaalit verkkosivut sisällöntuotanto digimarkkinointi viestintä logo brändi-ilme

Y-tunnus: 3131484-6

Kotisivu: www.linmedia.fi


Moi, mä olen tän kaiken väri-iloittelun takana ja mun nimi on Linda! Olen sekoitus innovaatiota, iskevää huumoria ja mahtavaa (tarttuvaa) meininkiä. Mulla on silmää loistaville ideoille ja nokkeluutta, joka saa kilpailijatkin plagioimaan — silleen hyvällä tavalla.

Olipa tarpeesi perinteisen sisällöntuotannon, maksullisen digimarkkinoinnin, erilaisten markkinointimateriaalien, blogikirjoitusten, verkkosivujen tai minkä tahansa viestinnän osa-alueen parissa, mä voin jeesaa sua.

Viestintää, joka jää mieleesi kuin epäsopiva vitsi illanistujaisissa, jolle kaikki kuitenkin räkättävät kilpaa. Jos etsit virkistävää vaihtelua perinteiselle markkinoinnille ja viestinnälle, olet juuri oikeassa paikassa! Markkinoinnin kanssa ei tarvitse tuskailla ja “vain pärjätä”. Markkinointi voi olla hauskaa ja mielekästä, kunhan sen tekee oikeiden tyyppien kanssa ja oikealla asenteella.

Tervetuloa LinMedialle, missä hauskuus ja innovaatio kulkevat käsi kädessä!

Terkuin, LINDA


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.