8178 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

RMH Design

RMH Design

RMH Design on monipuolisen suunnittelun ja vahvan teknisen osaamisen taitava toimisto

3D-suunnittelu valaistussuunnittelu Sähkö- ja AV-suunnittelu Konsultointi

Y-tunnus: 3389012-6

Kotisivu: https://www.rmhdesign.fi/


RMH Design tarjoaa kattavasti palveluita teknisen että luovan suunnittelun saralta.

Tarjoamme 3D-suunnittelua mm. mekaniikkasuunnittelua osille sekä kokoonpanoille. Tarvittaessa teemme mallinnoksistamme myös tekniset piirrustukset. Kykenemme myös suunnittelemaan logoja. RMH Designin oma logo on meidän suunnittelemamme.

Meillä on myös vahvaa osaamista valaistussuunnittelusta. Suunnittelemme nykyaikaisen Led - pohjaisen valaistuksen niin koteihin kuin julkisiin tiloihinkin. Suunnittelemme valaistukselle myös ohjauksen. Käytössämme on nykyaikaiset valaisin mallistot ja Dialux valaistuksen mallinnusohjelmisto. Suunnittelemme ja valmistamme myös yksilöllisiä valaisimia ja Led-nauhaelementtejä.

Teemme monipuolista sähkö- ja AV-suunnittelua nykyaikaisin välinein. Pyrimme panostamaan energiatehokkuuteen, sekä uusiutuvan energian hyödyntämiseen kohteissamme. Erikoisosaamisena meillä on AV-järjestelmä suunnittelu, joten esimerkiksi ravintolan sähkösuunnitelma yhdistettynä valaistus ja AV suunnitelmaan takaavat loistavan lopputuloksen.

Palveluihimme kuuluu myös laajamittainen konsultointi. Kun sinulla tai yritykselläsi on visio teknisestä projektista joka on ketterä, tehokas ja pysyy budjetissa pyydä meidät apuun. Autamme projektin hallinnassa , dokumentoinnissa ja resursoinnissa. Tarjoamme myös tukea myynnin tueksi sekä varsinaiseen myyntityön että konsultoinnin kautta. Asiantuntiamme auttaa mielellään myös energian-että tehonkäyttöön liittyvissä asioissa.

Yhteystiedot:
Riikka Heinonen, Head designer
puh. 044 977 755 1
rmh.foryoudesign@gmail.com


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.