8172 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kajahdus Oy

Kajahdus Oy

Verkkosivut & verkkokaupat, ylläpito, mainonta ja markkinointi.
Satojen projektien kokemuksella ja todisteena tyytyväiset asiakkaat.

Verkkosivut Verkkokaupat Graafinen suunnittelu Logosuunnittelu Ilmesuunnittelu Pakkaussuunnittelu Mainonnan palvelut Hakukoneoptimointi Ylläpitopalvelut

Y-tunnus: 2634024-9

Kotisivu: https://kajahdus.fi/


Kajahdus on vuonna 2014 perustettu turkulainen mainostoimisto, jonka ydinosaamista ovat verkkosivut, graafinen suunnittelu ja monipuoliset mainonnan palvelut. Olemme tukenasi kun kaipaat konkreettisia ratkaisuja yrityksesi näkyvyyden kehittämisessä.

Tiimimme koostuu viidestä osaavasta ammattilaisesta, joita yhdistää samat arvot ja tahto ylittää asiakkaan odotukset. Olemme pieni toimija, joten takaamme sinulle nopean reagoinnin kysymyksiisi ja aina suoran kontaktin tiimiimme.

Ota yhteyttä:
044 973 0883 / roy@kajahdus.fi
044 988 3136 / sampsa@kajahdus.fi


Referenssikuvat

 • Verkkosivut toimitilavälitykselle

  Verkkosivut toimitilavälitykselle

  Toimitilavälitys RHG on vuonna 2008 perustettu toimitilavälitykseen ja kiinteistökehittämiseen erikoistunut yritys. Toteutimme syksyllä 2023 heille uudet verkkosivut integraatiolla kiinteistönvälitysjärjestelmään.

 • Yli 60 kpl verkkosivustoja Uponorille

  Yli 60 kpl verkkosivustoja Uponorille

  Olemme Uponor Suomen yhteistyökumppani ja olennainen osa Uponor KOTI -kumppaniverkoston verkkonäkyvyyttä. Yhteistyö Uponorin kanssa mahdollistaa yhtenäisten ja korkealaatuisten verkkosivustojen toteutuksen Uponor KOTI -kumppaneille keskitysti yhdeltä toimijalta. Kajahduksen tehtävänä on ollut luoda Uponor KOTI -verkoston yrityksille verkkosivustoja, jotka paitsi erottuvat, niin ovat myös informatiivisia ja houkuttelevia. Olemme tähän mennessä toteuttaneet yli 60 LVI-alan yritykselle uudet verkkosivut ympäri Suomen.

 • 4000 tuotteen verkkokauppa

  4000 tuotteen verkkokauppa

  Edella on vuonna 2018 perustettu suomalainen palveleva ja asiantunteva julkitilojen kalustamiseen erikoistunut perheyritys, joka edustaa yli 200 brändiä. Uudistimme kasvavalle yritykselle verkkosivuston ja räätälöidyn 4000 tuotteen verkkokaupan vuonna 2023.Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.