8215 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Osuuskunta Sange

Osuuskunta Sange

Osuuskunta Sangessa on yli 70 asiantuntijaa valmiina toteuttamaan projektisi!

WordPress PHP Linux MySQL CSS Lokalisaatio JavaScript HTML

Y-tunnus: 1619612-4

Kotisivu: http://www.sange.fi/


Osaamisemme liittyy nimenomaan verkkosivujen suunnitteluun, toteutukseen sekä ylläpitoon. Meiltä löytyy sekä teknisiä, graafisia että sisältöön perehtyneitä ihmisiä tekemään esteettisesti miellyttävät, viestinnällisesti toimivat ja teknisesti edistykselliset verkkosivut.

Kuluttajien etsiessä tietoa nykyään lähes ensimmäisenä Internetistä, korostuu yrityksen tarve kotisivulle. Yrityksen liikevaihto voi kasvaa hyvin toteutettujen sivujen avulla. Yhdistyksille Internet on loistava paikka esitellä toimintaa, hankkia uusia jäseniä, tiedottaa vanhoja jäseniä sekä jakaa kuvia tapahtumista. Yhdistyksen toiminta saa lisää huomiota ja arvoa siisteillä ja päivitetyillä sivuilla.

Julkaisujärjestelmä mahdollistaa kotisivujen helpon ja vaivattoman päivittämisen. Käyttämämme WordPress-julkaisujärjestelmä on laajennettavissa useilla lisäosilla ja tarjoaa näin täydellisen mahdollisuuden laajentaa sivuston toiminnallisuutta sekä ominaisuuksia.

Panostamme verkkosivujen teossa laatuun, sekä teknisessä mielessä että sivujen helppokäyttöisyyden kannalta. Suunnittelu tehdään aina asiakaslähtöisesti, pitäen koko suunnittelun ja toteutuksen ajan asiakkaan toiveet ja tarpeet mielessä.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.