8160 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Mainostoimisto Kreit Oy

Mainostoimisto Kreit Oy

Tekemisen ilosta olemme KREIT! Vuosikymmenten kokemuksella brändiarvoasi ja kilpailukykyäsi ketterästi kasvattaen.

Brändin rakentaminen Graafinen suunnittelu Yritysilmeet Pakkaussuunnittelu Verkkosivut ja verkkokauppa Teippaukset Valomainokset Konseptisuunnittelu Mainoskampanjat Kysy lisää

Y-tunnus: 3315895-5

Kotisivu: https://kreit.fi


Kreit on osa kollektiivia, joka koostuu Tampereella ja Helsingissä työskentelevistä alan ammattilaisista. Koska etätyöskentely on tullut jäädäkseen, pystymme palvelemaan myös valtakunnallisesti. Kaikkea suunnittelusta tuotantoon ja printistä digiin. Kysy lisää!

Loistavasti viimeistelty visuaalinen ilme välittää brändisi viestin erottuvasti ja tehokkaasti. Luova ja viestinnällisesti terävä Kreit-kynä viilaa copywritingin uudelle tasolle, on sitten kyse minkälaisista sisällöistä tahansa. SEO- ja palvelumuotoilun osaaminen on osa Kreitin Full Housea. Myös teknologian viilaaminen onnistuu ja Enter-nappi painetaan pohjaan tarvittaessa ripeälläkin aikataululla. Kaikki asiakaspolun jokaiselle stepille.

MIKSI KREIT?
Kreit tarjoaa loistavia palveluita syvällä kokemuksella. Mittarista löytyy kierroksia vuosikymmenten edestä. Pienen ja kokeneen tiimin kanssa tekeminen on sujuvaa. Tapamme työskennellä on kustannustehokas ja tarpeisiisi skaalautuva.

VÄHEMMÄN ON ENEMMÄN
Liiketoiminta saattaa välillä olla uuvuttavan kovaa peliä, mutta sen pystyy tekemään pehmeästi, vilpittömän hyvällä fiiliksellä. Kreit syntyi halusta uudistua. Siitä lähtevä voima saa ihmeitä aikaan, mikä näkyy esimerkiksi kestävän kehityksen kunnioittamisessa ja ekologisten päätöstemme voimassa. Ihminen pystyy vaikuttamaan hyvinvointiinsa. Kreit on paperiton toimisto ja palaverit pyritään pitämään mahdollisuuksien mukaan aina etänä. Vaalimme luovuutta lyhyemmillä työpäivillä ja keskitymme kreitisti ladatuilla voimavaroillamme fokusoituneeseen tehokkaaseen tekemiseen.

LUOVUUS, IDEA JA OIVALLUS
Nämä edellä. Aina. Teemme aitoa luovaa työtä, jota ei voi tehdä väkisin tai liukuhihnalta. Jokainen työ tehdään ajatuksella alusta loppuun.

ERINOMAISIA YHDESSÄ
Meiltä löytyy markkinoinnin osaaminen ja sinulta liiketoiminta. Uskomme pitkiin suhteisiin ja kykyymme vastata asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Laita viestiä ja kuullaan pian. Laitetaan homma Kreitisti käyntiin!

Terveisin,

Masa Jokela
Senior ​Art Director
040 552 4434
masa@kreit.fi


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.