3993 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Henri Häkkinen Graafista suunnittelua

Henri Häkkinen Graafista suunnittelua

Osaamisalueeni kattaa laaja-alaisesti visuaalisen suunnittelun printtimaailmasta verkkoon ja kuvittamiseen. Myös web-, konsepti- ja käyttöliittymäsuun

Y-tunnus: 2001741-6

Kotisivu: http://henrihakkinen.com


Tarjoan ainutlaatuista viestinnän suunnittelua ja ammattimaista asiakaspalvelua!

Aina projektin alussa kartoitan asiakkaan tarpeet ja omat toiveet. Yhteistyö ja vapaa dialogi suunnittelijan ja asiakkaan välissä on avain menestykseen. Minulle on tärkeää suunnittelijana, että pystyn ylittämään asiakkaan omat odotukset. Vasta silloin koen aidosti onnistuneeni työssäni.

Olen vuonna 2004 valmistunut graafikko (AMK) ja 10 vuoden aikana karttunut osaamisalueeni kattaa laaja-alaisesti visuaalisen suunnittelun printtimaailmasta verkkoon ja kuvittamiseen. Vahvan printtipuolen osaamisen ohella myös web-, konsepti- ja käyttöliittymäsuunnittelu on hallussa (mm. responsiiviset sivut).
Olen työskennellyt useissa merkittävissä mainostoimistoissa. PK-yrityksille olen tehnyt toiminimelläni mainontaa vuodesta 2009 lähtien. Asiakkaani ovat kuvanneet minua palveluhenkiseksi, luovaksi, suoraksi ja ratkaisukeskeiseksi suunnittelijaksi joka taitaa ammattimaisen otteen liiketoimintaan. Grafian jäsen olen ollut vuodesta 2013.

Minulla on laaja ja tiivis yhteistyökumppaniverkosto jonka voimin suoriudun niin pienistä kuin suuristakin projekteista. Tämä mahdollistaa huippulaadun moniosaamisen rinnalla. Pysyn sovitussa aikataulussa, hintani on erittäin kilpailukykyinen ja olen työssäni tarkka ja säntillinen. Pyrin aina viimeisteltyyn lopputulokseen ensisijaisena tavoitteena ensiluokkainen lopputulos.

Mm. näiden asiakkaiden kanssa olen tehnyt yhteistyötä:
Nokia, Nokia Siemens Networks, Kuudes Kerros, Hill+Knowlton, A-lehdet, Management Events, Axellus, Berggren, Maksuturva, Unibet, Etera, Huhtamäki, Tapiola, Korkeasaari, MPS, D11, Lidl Suomi Ky...

CV ja työnäytteet verkkosivuillani: www.henrihakkinen.com

- Henri Häkkinen
visuaalisen viestinnän suunnittelija

KOULUTUS
Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu
30.8.2000-17.12.2004
Medianomi
Graafinen suunnittelu

Kymenlaakson kansanopisto
4.1.1999-21.5.1999
Graafinen suunnittelu

Hyrylän lukio
1996-1998
Magna cum laude

REFERENSSIT
http://henrihakkinen.com


KIELITAITO
Suomi, Ruotsi, Englanti


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.