8122 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Nettiville.fi

Nettiville.fi

Nettisivut WordPress-alustalle, joka on ylivoimaisesti suosituin nettisivu alusta. Verkkokauppa toteutukset teemme WooCommerce-alustalle.

Nettivisut verkkokaupat wrodpress woocommerce markkinointi käännökset

Y-tunnus: 2954986-5

Kotisivu: www.nettiville.fi


Mikä on nettisivujen tarkoitus yrittäjälle?

Tätä kysymystä on hyvä pohtia kun alkaa suunnittelemaan yrityksen digitaalista strategiaa yleisesti. Lähes kaikki yritykset tarvitsevat omat nettisivut, mutta tässä on poikkeuksia. Ensin pitää miettiä ja ymmärtää mikä on nettisivujen ensisijainen tarkoitus. Yleisin vastaus on, että niiden on tarkoitus kertoa yrityksen toiminnasta ja toimia osana markkinointia. Tämä on tietenkin totta, mutta nettisivujen tärkein tehtävä on asiakashankinta.

Yritykset jotka eivät myy suoraan verkossa vaan esittelevät yrityksen ja sen tuottamat palvelut verkossa asiakkaille, käyttävät nettisivuja pääasiassa asiakashankintaan. Voit ajatella että yrityksen nettisivut ovat kuin yhteydenottolomake, jonka tarkoitus on että potentiaalinen asiakas joko ottaa yhteyttä suoraan tai jättää yhteystietonsa, jotta yritys voi myöhemmin kontaktoida asiakkaaseen. Yhteydenottolomake/tarjouspyyntö sekä uutiskirjeen tilaus ovat yleisimmät tavat saada potentiaalisen asiakkaan yhteystiedot.

Asiakashankinta on myös hyvä mittari digitaalisen strategian toimivuuden mittaamisessa. Sitä voidaan käyttää mittarina myös silloin jos tehdään maksullista mainontaa verkossa. Esimerkiksi Google- tai Facebook-mainontaa, jossa yrityksen verkkosivuille ohjataan kävijöitä mainoksesta.


Millaiset ovat laadukkaat nettisivut?

Nykyisin nettisivut voidaan rakentaa useilla helppokäyttöisillä työkaluilla, kuten Wix ja WordPress. Nämä työkalut ovat helppokäyttöisiä ja lähes kuka tahansa kykenee rakentamaan yksinkertaiset verkkosivut yritykselleen. Kuitenkin laadukkaiden ja käyttäjäystävällisten nettisivujen rakentaminen vaatii usein huomattavasti aikaa ja ymmärrystä. Ammattilainen auttaa löytämään yrityksellesi sopivan ilmeen, joka tukee yrityksen brändiä ja viestintää. Lisäksi sivujen ylläpito ja päivittäminen ottaa oman aikansa vuodessa, joten sivujen ylläpidosta ja päivittämisestä on hyvä myös konsultoida ammattilaista.

Laadukkaat nettisivut ovat aina hakukoneoptimoidut. Sivuston rakentaminen niin, että ne sijoittuvat hyvin hakukoneissa vaatii perehtymistä aiheeseen. Kuten useimmat tietävät, hakusanat ja sivuston sisältö ovat tärkeitä, mutta ehkä vieläkin tärkeämpää on tänäpäivänä sivuston nopeus. Jos halutaan sijoittua korkealle kilpailussa hakukonenäkyvyydessä, tulee sivusto rakentaa niin, että se latautuu nopeasti. Jos sivuston aukeamiseen menee 5-6 sekuntia tai sen yli, ei potentiaalisten asiakkaiden kärsivällisyys riitä odottamiseen. Hakukoneet suosivat käyttäjäystävällisiä nettisivuja ja hitaasti avautuvat sivut eivät sijoitu välttämättä niin korkealle hakutuloksissa. Kuvien koko ja editointi vaikuttavat nettisivun latausaikaan. Lisäksi sivujen avautumiseen vaikuttaa muunmuassa palvelimien sijainti, niiden nopeus ja palvelintilan välimuistin hyödyntäminen.

Tekninen hakukoneoptiomointi vaatii enemmän perehtymistä ja siinä ammattilaisen käyttäminen on usein yritykselle eduksi.


Tehdään yhdessä teille kovertoivat ja laadukkaat nettisivut

Ville Eerikäinen
www.nettiville.fiKiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.