8072 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Viestintätoimisto Genoa

Viestintätoimisto Genoa

Tarinankertoja, kirjoittaja ja uusista asioista innostuva media-alan moniosaaja.

Henkilökuva Copywriter Valokuvaus Videokuvaus Uutinen Markkinointi Markkinointiviestintä Uutiskirje Sosiaalinen media Tiedote

Y-tunnus: 2888558-4

Kotisivu: https://www.genoa.fi


Viestintätoimisto Genoa on yhden naisen sisältötoimisto. Olen tarinankertoja ja pääpaino palveluissani on kirjoitetussa sisällöntuotannossa.

Kaikkea toimintaani ohjaa yhdenvertaisuus. Kohtaan jokaisen ihmisen kunnioittaen. Ei ole niin pientä tarinaa, ettei se olisi kertomisen arvoinen.

Palveluiden kuvaukset

Kirjoitettu sisällöntuotanto
Sisällöntuotanto esimerkiksi asiakkaan verkkosivuille tai lehteen. Juttutyyppejä ovat esimerkiksi henkilökuvat, yritysesittelyt, uutiset ja tiedotteet. Tekstinäytteitä löydät sivulta tekstit.

Tekstitykset
Videoiden tekstittäminen tekee videosta saavutettavan. Julkista rahoitusta saavien tahojen on tekstitettävä kaikki videot kahden viikon sisällä videon julkaisemisesta. Saavutettava video on sellainen, jossa tekstillä kerrotaan kaikki videolla kuuluvat oleelliset äänet. Puhetta tekstittäessä tulee kiinnittää huomiota tekstin selkeyteen. Videoiden tekstittäminen kannattaa silloinkin, kun se ei ole pakollista, sillä suuri osa videoista katsotaan ilman ääntä.

Videolle on mahdollista saada myös kevyt editointi, joka pitää sisällään logon ja puhujan nimen sekä taustamusiikin lisäämisen videoon.

Editointi asiakkaan materiaalista
Kuvaa itse ja ulkoista työläs jälkituotanto. Haastatteluvideon tai asiantuntijan puheenvuoron pohjalta voi myös teettää blogikirjoituksen.

Tekstivastine podcastista tai muusta äänitteestä
Videoiden tekstityksen lisäksi julkista rahoitusta saavien toimijoiden tulee kirjoittaa audiosisällöstä tekstivastine. Tekstin tulee kertoa kaikki oleellinen esimerkiksi podcastin sisällöstä.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.