8061 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

SanMau Visuals

SanMau Visuals

Olen SanMau Visualsin perustaja Sanna. Olen valokuvaaja, verkkokauppias sekä sosiaalisen median moniosaaja.

Wordpress shopify pinterest some valokuvaus mycashflow it copywriting blogi verkkokauppa

Y-tunnus: 3263237-9

Kotisivu: https://sanmauvisuals.com/


Nerot.fi suosittelee

Olen SanMau Visualsin perustaja Sanna. Olen valokuvaaja, verkkokauppias, nettisivujen rakentaja sekä sosiaalisen median moniosaaja. Työskentelen Etelä-Karjalan ja tarvittaessa koko Suomen ja maailman laajuisesti laajuisesti. Minun kanssani voit asioida myös englanniksi ja voin tehdä kaikki työtehtäväni myös englanniksi.

Olen rakentanut useita verkkokauppoja, blogeja, yritysilmeitä ja sosiaalisen median sivustoja joitakin mainitakseni. Tällä hetkellä yritystoimintani lisäksi opiskelen IT-alalla. Päivittäisessä käytössä minulla on Canva, Shopify-verkkokaupat, Wordpress (blogi sekä nettisivut), Adoben Photoshop sekä Lightroomit. Kuvaan järjestelmäkamerallani raakakuvia esimerkiksi yrityskuvauksien merkeissä ja editoin ne ennen luovuttamista asiakkaalle.

Rakastan tehdä persoonallisia kuvauksia, editoida luomuksiani ja väkertää erilaisten sivustojen parissa.

Haluan auttaa yrityksiä luomaan parhaan mahdollisen psesenssin verkossa, joka kertoo kaiken juuri omanlaisestaan uniikista yrityksestä.

Voin myös tuottaa sisältöä niin somekanaviin kuin verkkosivuille kirjoittamalla kuin kuvaamalla kuvia sekä reels-videoita. Osaan UGC-mainonnan salat sekä hallitsen Pinterestin mahdollisuudet, niin mainonnan kuin orgaanisen liikenteen lähteenä yrityksille.

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä miten voisin parhaiten auttaa sinua ja yritystäsi eteenpäin, niin että sinulla jää aikaa keskittyä olennaiseen!


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.