8215 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Eevi's Design

Eevi's Design

Olen Eevi - markkinoinnin ja verkkokaupan moniosaaja & graafinen suunnittelija. Tarjoan visuaalisesti laadukasta suunnittelupalvelua ja sisältöjä.

Digitaalinen markkinointi graafinen suunnittelu markkinoinnin automaatio logosuunnittelu verkkosivusuunnittelu sisällöntuotanto brändäys visuaalinen ilme

Y-tunnus: 3356380-3

Kotisivu: www.eevisdesign.com


Minulla on pitkä kokemus vähittäiskauppa-alalta erityisesti sisustuksen, kauneuden ja muodin parista. Minulla on vankka myynnillinen tausta ja vahvuuteni on kaupallisuus. Intohimoni on kehittää myyntiä ja liiketoimintaa visuaalisen markkinoinnin keinoin dataohjatusti. Olen rakentanut ja ylläpitänyt verkkosivustoja ja verkkokauppoja erityisesti vastuullisten suomalaisten ja eurooppalaisten muoti- ja design-merkkien parissa. Minulle visuaalinen, luova ja huolellinen tekeminen on sydämen asia.

Koulutukseltani olen KTM pääaineena markkinointi ja palvelujohtaminen sekä graafinen suunnittelija. Olen kunnianhimoinen, pidän itseni jatkuvasta kehittämisestä. Minulla on taipumus kyseenalaistaa rutinoituneita toimintatapoja ja tuoda muutosta tekemiseen modernein keinoin.

Sisältömarkkinoijana painotan töissäni paitsi vahvaa visuaalista ilmettä ja tarinankerrontaa, olen myös dataorientoitunut ja seuraan tuloksia ahkerasti. Olen vihkiytynyt mm. CRM-työkalu Hubspotiin ja markkinoinnin automaatioihin. Toiminnanohjausjärjestelmistä moderni Odoo-alusta on minulle tuttu. Verkkosivuja sekä verkkokauppoja rakennan ja ylläpidän mm. seuraavilla ohjelmilla: WordPress+Woocommerce, Shopify, Squarespace ja Hubspot. Markkinoinnin automaatiotyökalut, Google ja erilaiset uutiskirjeohjelmat sekä sosiaalisen median palvelut ovat päivittäisessä käytössä.

Olen aktiivinen ja innostuva persoona. Olen tarkka ja sitoutunut ja arvostan avointa kommunikaatiota, joten peräänkuulutan avoimuutta ja yhteydenpitoa projekteissa.

PALVELUITANI:
- markkinoinnin palvelut monipuolisesti
- verkkosivusuunnittelu
- graafisen suunnittelun palvelut
- monipuolinen sisällöntuotanto
- brändäys ja stailaus

Tutustu lisää minuun ja töihini: eevisdesign.com


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.