8125 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Mediatoimisto Dorian

Mediatoimisto Dorian

Mainostoimisto ja videotuotantoyhtiö. Kaikki mainostoimistopalvelut saman katon alta. Uutta potkua markkinointiisi! Videoiva ja ideoiva.

Y-tunnus: 2644652-9

Kotisivu: www.dorian.fi


Nerot.fi suosittelee

Lehtisen Sauli Mediatoimisto Dorianista, moi!

Dorian on porilainen ideoiva ja videoiva mainostoimisto ja tuotantoyhtiö, kumppanisi, joka pureutuu syvälle siihen, mitä yrityksesi tekee, kenelle ja millaisella identiteetillä, kulmalla ja sanomalla. Teemme viesteistä yrityksesi näköisiä. Dorianilla on laaja palveluvalikoima - kaikki mainospalvelut saman katon alta!

Tuntuuko, että oma aika tai resurssit eivät riitä kaikkeen siihen, missä ja miten yrityksen pitäisi tänä päivänä näkyä? Dorianin tehtävä on tuottaa yrityksellesi lisäarvoa ja potkua markkinointiin ja myyntiisi.

Esimerkiksi videot jäävät ihmisten mieleen jopa 80% paremmin kuin pelkästään nähty tai kuultu tieto, sillä videot vaikuttavat useampiin ihmisen aisteihin. Sen vuoksi video on myös erittäin tehokas markkinointikeino. Parhaimmillaan videomainokset ovat hauskoja, tunteisiin vetoavia ja jopa liikuttavia.

Asiakkaitamme ovat yhtä lailla yhden hengen yritykset kuin kansainväliset yritykset. Tarvitset sitten logon tai suuremman kokoluokan TV-mainoksen, kaikki hoituu!

Esimerkkejä, miten voimme olla yrityksellenne avuksi:

• Esitteet, oppaat, flyerit, käyntikortit ja muut graafiset työt
• Messuseinät, roll-upit, taustakuvat
• Videot: esimerkiksi yritysesittelyt, ohje- ja selitysvideot ja asiakasreferenssit someen & verkkosivuille
• Valokuvauspalvelut: kuvia yrityksenne kuvapankkiin, henkilökuvat, tapahtumat, tuotekuvat
• Verkkosivut, logosuunnittelu

Kiteytämme sanomasi tavoittavaan ja myyvään muotoon sanallisesti ja visuaalisesti. Käytämme laajaa valikoimaa erilaisia median ja mainonnan välineitä tavoitteittesi saavuttamiseksi ja näkyvyytesi takaamiseksi markkinoilla.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.