8125 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Viestintäilme Oy

Viestintäilme Oy

Viestinnän suunnittelu ja toteutus, sisällöntuotanto, mediasuhteet, tapahtumat, markkinointiviestintä, digitaalinen viestintä, verkkosivut, some

sisällöntuotanto mediasuhteet pr verkkosivut somekanavat uutiskirjeet tiedotteet asiakastarinat tapahtumat messut

Y-tunnus: 2160095-3

Kotisivu: https://www.viestintailme.fi/


Nerot.fi suosittelee

Kaipaatko osaamista, varmuutta ja asiantuntemusta viestintään? Haluatko, että viestintä on pitkäjänteistä, suunnitelmallista ja tuloksia tuovaa?

Ovat tilanteesi mitkä tahansa, haluamme tarjota sinulle tarpeisiisi sopivia viestintäpalveluja! Vauhditamme menestystäsi selkeällä ja kohderyhmien tarpeet huomioivalla viestinnällä. Olemme apunasi päivittäisissä töissä ja toteutamme erilaisia ulkoisen viestinnän, sisäisen viestinnän ja markkinointiviestinnän tehtäviä. Tuemme viestinnän suunnittelussa ja autamme yhtä lailla sisällöntuotannossa kuin kriisiviestintävalmiuksien rakentamisessakin.

Seuraamme yrityksesi näkyvyyttä mediassa ja järjestämme toimittajatapaamisia sekä mediatilaisuuksia. Kirjoitamme tiedotteita, asiakastarinoita, teknisiä tekstejä sekä artikkeleita. Hoidamme somekanaviasi ja räätälöimme digitaaliset uutis- ja mediaseurantatyökalumme yrityksesi eduksi.

Emme ole iso emmekä kallis, vaan tehokas, vikkelä ja joustava. Kevyen kustannusrakenteen ansiosta hinnoittelumme on merkittävästi kevyempää perinteisiin viestintätoimistoihin verrattuna. Hoidamme toimeksiannot iloisen topakalla otteella ja asiakassuhteemme ovat tyypillisesti pitkiä.

Ollaan yhteydessä!


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.