7361 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Media Vektori

Media Vektori

Julkaisugrafiikan, videoeditoinnin ja media-alan ammattilainen.

Adobe Illustrator Adobe Photoshop Adobe Premiere Adobe InDesign Yritystunnukset Logot Esitteet Painotuotteet Nettisivut Wordpress

Y-tunnus:

Kotisivu: Https://www.mediavektori.com


Nerot.fi suosittelee

Hei,

Olen reilu 40-vuotias graafinen suunnittelija Tampereelta. Olen työskennellyt media-alalla yli 10 vuotta, käyttäen Adoben ohjelmia kuten Illustrator, Photoshop, Premiere ja InDesign. Olen mm. toiminut 7 vuotta cgi-alalla Tuotantoyhtiö Energia Oy:n ja Troll VFX Oy:n toimistopäällikkönä vuosina 2010-2017. Tänä aikana toimin myös esimerkiksi elokuvaprojekti Iron Skyn vfx-tuotantoassistenttina vuosina 2010-2012 Tampereella Tuotantoyhtiö Energia Oy:ssä.

Minulla on media-alan ammattitutkinto julkaisugrafiikan linjalta. Tutkinto valmistui juurikin helmikuussa 2023, oppilaitos TAKK.

Olen myös ylläpitänyt englanninkielistä Youtube-kanavaa vuodesta 2008 lähtien, jolle olen tuottanut yli 1330 videota . Kanavan aihe on videopelit. Kanavallani on tällä hetkellä yli 157 000 tilaajaa, ja yli 81 miljoonaa katselukertaa (helmikuu 2023).

Toimin tällä hetkellä kevytyrittäjänä graafisen suunnittelun alalla, ja olen kiinnostunut tekemään graafisen alan töitä. Tästä syystä minulla ei ole y-tunnusta. Minulla on yritys nimeltään Media Vektori, jonka olen juuri perustanut alan tutkinnon saamisen myötä. Laskutan Ukko.fin kautta. Tarjoan erittäin kilpailukykysen hinnan töilleni, sillä kevytyrittäjänä minun oman toiminnan kulurakenne on erittäin kevyt. Pyrin erityisesti tarjoamaan palveluitani pienyrittäjille, joilla ei aina ole välttämättä isoa budjettia alan töihin. Minulla on oma työstudio Tampereen Kalevassa, jossa minulla on nykyaikaiset ohjelmat ja laitteet moneen tekemiseen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin teen ja väännän vektorit ja pikselit tarpeesi mukaan sellaiseksi kuin haluat.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.