7038 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivupalvelu TW

Kotisivupalvelu TW

Hakukoneoptimoitujen kotisivujen teko pienyrityksille ja yhteisöille teko nopealla aikataululla. Ylläpito ja sivujen päivitys sopimuksen mukaan.

Wordpress Elementor Hakukoneoptimointi Responsiiviset sivut Mobiilioptimointi

Y-tunnus: 2485076-3

Kotisivu: https://www.kotisivupalvelutw.fi/


Etsitkö tekijää ja ylläpitäjää nettisivuillesi? Toteutan näyttävät ja hakukoneoptimoidut nettisivut nopealla aikataululla!

Nimeni on Tero, 42v, ja asun Espoossa. Suunnittelen ja teen sekä ylläpidän nettisivuja freelancerina vapaa-aikanani. Tästä syystä voin tarjota nettisivujen teon ja julkaisun edullisesti ja auttaa myös sivuston ylläpidossa tulevaisuudessa. Laskutuksen hoidan Ukko-kevytyrittäjä palvelun kautta.

Teen sivustot maailman eniten käytetyllä nettisivujen julkaisualustalla Wordpressillä ja käytän Elementor page builderiä sivustojen tekoon. Wordpressin perus lisäosilla saan tehtyä hienot ja mobiili optimoidut nettisivut jotka soveltuvat suoraan suurimmalle osalle. Maksullisilla palikoilla voidaan vielä laajentaa sivustojen ominaisuuksia. Hallitsen myös Google ja Bing hakukoneoptimoinnit.

Muutamat sivut jotka olen tehnyt:
www.etela-vehkalahdenmetsastysyhdistys.fi
Perus nettisivut, etusivu + 4 alasivua, valikko, mobiiliyhteensopiva, hakukoneoptimointi

www.beijers.fi
Erittäin isot nettisivut, etusivu + lähes sata alasivua, valikko, yhteydenottolomake, kielen vaihto, mobiiliyhteensopiva, hakukoneoptimointi.


Referenssikuvat

 • Referenssi Beijer

  Referenssi Beijer

  Erittäin isot nettisivut: - etusivu - lähes sata alasivua - valikko - yhteydenottolomake - kielen vaihto - mobiiliyhteensopiva - hakukoneoptimointi www.beijers.fi

 • Referenssi Etelä-Vehkalahden Metsästysyhdistys

  Referenssi Etelä-Vehkalahden Metsästysyhdistys

  Perus nettisivut: - etusivu - alasivua - valikko - mobiiliyhteensopiva - hakukoneoptimointi www.etela-vehkalahdenmetsastysyhdistys.fi

 • Referenssi Toimintaterapia Satupuu

  Referenssi Toimintaterapia Satupuu

  Perus nettisivut: - etusivu - 4 alasivua - valikko - mobiiliyhteensopiva - hakukone optimointi - saavutettavuus optimointiKiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.