8061 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

IHANA VISUAL

IHANA VISUAL

IHANA VISUAL on pienyritys Pöytyällä, Varsinais-Suomessa. Tarjoamme palveluissamme valokuvausta sekä graafista suunnittelua.

valokuvaus graafinen suunnittelu logo brändin ilme mainokset julisteet sosiaalinen media somepohjat graafiset ohjeistukset käyntikortit

Y-tunnus: 3276367-8

Kotisivu: https://www.ihanavisual.fi/


Nerot.fi suosittelee

GRAAFINEN SUUNNITTELU
Tuntuuko graafisen sisällön tuottaminen ylitsevuotavalta? Autamme mielellämme tuottamaan teille grafiikkaa joko yksityistarpeisiin, yhdistykselle tai yritykselle. Voit olla mukana suunnittelussa tai antaa meille vapaat kädet!

Suunnittelemme mielellämme teille logon, yritysilmeen, käyntikortit, esitteet ja julisteet, sosiaalisen median materiaalit, ja paljon muuta!

VALOKUVAUS
Haluatko ikuistaa lapsesi, koirasi tai koko perheesi? Tarvitsetko valmistujaiskuvan tai uuden profiilikuvan Facebookiin? Meiltä hoituu myös tapahtumakuvat, tuotekuvat, ryhmäkuvat, bändikuvat, yrityskuvat - mitä vain tarvitsette! Suunnitellaan kuvausprojekti tarpeidenne pohjalta!

Kuvaamme pääsääntöisesti miljöössä, luonnonvalossa, mutta sisäkuvaus onnistuu myös. Valokuvauspalvelut painottuvat pääsääntöisesti Varsinais-Suomeen, mutta ole yhteydessä jos kaipaat meitä kauemmas!

-

Pienyrityksenä tarjoamme henkilökohtaisempaa palvelua asiakkaillemme. Tärkeimpiä arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, lähestyttävyys, huolellisuus sekä ekologisuus. Teemme kaikkemme, että asiakkaamme kokevat meidän olevan helposti lähestyttäviä, asiallisia sekä rentoja palvelutilanteissa!

Tutustu töihimme, ja kerro meille tulevasta projektistasi, niin ideoidaan yhdessä lisää!


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.