8051 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Snowi

Snowi

Olen kokenut web-kehittäjä, joka on erikoistunut verkkosivujen käyttöliittymien rakentamiseen saavutettavuus edellä.

WordPress Saavutettavuus Verkkosivut Räätälöidyt verkkosivut Räätälöidyt WordPress-teemat

Y-tunnus: 3327446-2

Kotisivu: https://snowi.fi


Nerot.fi suosittelee

Tavoitteeni on parantaa maailmaa sivusto kerrallaan. Verkkosivujen suunnittelussa ja toteutuksessa kiinnitän huomiota saavutettavuuteen, jotta jokaisella on tasavertainen mahdollisuus löytää tarvitsemansa tieto.

Pääasiallisena työkalunani on WordPress, jonka avulla toteutan verkkosivut käyttäen omaa pohjateemaani. Tilanteesta ja tarpeesta riippuen olen avoin myös muille alustoille, kuten Wixille, Squarespacelle sekä Webflowlle. Kykenen toteuttamaan staattisia HTML-sivuja, jotka toimivat hyvin keveinä markkinointi- ja käyntikorttisivuina.

Toteuttamieni verkkosivujen hallinta on helppoa, jolloin kuka tahansa kykenee muokkaamaan ja päivittämään niiden sisältöä. Rakennan sivut pikselintarkasti suunnitelmien mukaan ja herätän ne eloon pienillä sekä keveillä CSS-animoinneilla. Työskentelen sujuvasti myös englanniksi.

Toteutan WordPress-verkkosivut käyttäen alustan omaa lohkoeditoria. Näin sivujen hallinnasta saadaan selkeä, jotta sisällön päivittäminen onnistuu keneltä tahansa. Lisäksi vältytään asentamasta raskaita sivunrakentajalisäosia. Toteuttamani verkkosivut ovat keveitä, moderneja ja responsiivisia sekä niiden teknisessä toteutuksessa on otettu huomioon hakukonenäkyvyys.

Tarjoan myös muutos- ja korjaustöitä sekä ylläpitopalveluita verkkosivuille.

Hallitsen seuraavat työkalut ja teknologiat: HTML, PHP, JavaScript, CSS, SASS, WordPress, WooCommerce, WordPress-teemakehitys, Advanced Custom Fields, Gutenberg, Gravity Forms, Polylang, FacetWP, Figma, Git, saavutettavuus.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.