7038 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Matti Kataja

Matti Kataja

Veppi rakentaa erittäin tehokkaasti näyttävät kotisivut ja verkkokaupat. Käytämme alustana Wordpressiä ja Elementor Pro -editoria.

Worpress Elementor Verkkokauppa Woocommerce Verkkosivut Tutor LMS Oppimisalusta AI Graafinen suunnittelu illustraatiot

Y-tunnus: 1882144-8 

Kotisivu: www.veppi.fi


Veppi on samalla pitkänlinjan sivutehdas että myös freesi toimija alalla. Veppi on Oulussa nykyään pääkonttoriaan pitävä tuotemerkki, jota edustaa Matti Kataja. Veppi on yhden miehen jatkumo aiemmalle yritykselle ja toimii nykyään toiminimipohjaisesti. Veppi toimittaa ison yrityksen tuotteportfolion ja laatulupaukset, mutta sisällyttää silti yhden miehen henkilökohtaisen takuun kaikkeen tekemiseensä.

Valitsemalla Vepin saat:
1. Erittäin kustannnustehokkaat sivustot. Veppi ei upota rahojasi myyntimiehiin tai kampaviineripalavereihin, eikä epämääräisiin projektinhallintakuluihin. 800-1500e rahalla saat useammanlaiset viritelmät täysin toimintakuntoon!
2. Erittäin toimivat sivut. Sivustot rakennetaan Elementor Pro -editorilla, jolla voit itsekin tehdä muutoksia sivuihin myöhemmin. Kaikkiin sivuprojekteihin kuuluu 1h käyttökoulutus!
3. Erittäin laadukasta kuvamateriaalia. Veppi on ottanut käyttöönsä alan parhaimmat tekoälytyökalut. SInä saat näyttävää ja täysin copyright-vapaata materiaalia sivuillesi niin halutessasi ilman erillistä kulua! Veppi tekee myös tarvittaessa muokkauksia kuvamateriaaliin.
4. Lisurit, jotka ovat joillekin vaikeita, mutta ei Vepille! Multivendor -verkkokaupat (Dokan Pro), oppimisalustat (Tutor LMS) ja firman sisäinen intranet hoituvat vanhasta kokemuksesta.
5. Vahvat referenssit. Esimerkiksi 2022-2023 Veppi (Matti Kataja) teki noin 100 kaupallista verkkosivua, 25 verkkokauppaa, 5 oppimisalustaa, 5 multivendor-kauppapaikkaa, 2 suojattua intrasivustoa ja 10 logoa.
6. Supernopea toimitus tarvittaessa. En haluaisi tällä asialla keulia, mutta olen tehnyt todella näyttäviä sivuja jopa alle 12h aikaikkunassa. Tämä vaatii tosin todella syvää paneutumista asiaan, joten se ei ole ihan normipäivän projekteihin. Mutta viikossa/kahdessa kyllä onnistuu useimmat sivut ja tähän kuuluu myös vedoskierrokset.
7. Helppoa ja sujuvaa kommunikaatiota toimittajan ja tilaajan välillä. Sopimuksessa määritellään työnkulku ja toimintaohjeet. Pysyt aina kärryillä, missä mennään. Me emme ole epämääräinen yhdenmiehen firma, vaan sopimuksemme on aina täsmällinen ja siitä myös pidetään kiinni!
8. Supernopea toimitus tarvittaessa, En haluaisi tällä asialla keulia, mutta olen tehnyt todella näyttäviä sivuja jopa alle 12h aikaikkunassa. Tämä vaatii tosin todella syvää paneutumista asiaan, joten se ei ole ihan normipäivän projekteihin. Mutta viikossa/kahdessa kyllä onnistuu useimmat sivut ja tähän kuuluu myös vedoskierrokset.


Referenssejä ja lisätietoa on enemmän sivuilla www.veppi.fi. Alla on vain pari nopeasti etsittyä kuvaa databeissin syövereistä :)

Jos haluat, voit soitella 045-2796878 tai matti@veppi.fi ennen sopimuksen klousaamista. Olen mukava, komea ja joviaali mieshenkilö, jonka kanssa on helppo rakentaa unelmiesi kotisivut!


Referenssikuvat

 • Project Drago9

  Project Drago9

  Keinoälyprojekti, kuva kokoelmasta.

 • Mainos Alexander Healh Club

  Mainos Alexander Healh Club

  Kuva kolmen julisteen sarjasta

 • Logo, Joki LKV

  Logo, Joki LKV

  Logo kinteistönvälitysfirmalle, toiveiden mukaan toteutettuna

 • Kurko lonkeron lanseeraus

  Kurko lonkeron lanseeraus

  Ensimmäisen Kurko-lonkeron mainoskuvitusKiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.